2η Μουσικοχορευτική παραδοσιακή βραδιά!

Ο Σύλλογος Βλάχων Σιδηροκάστρου στην πολυετή παρουσία του στα πολιτιστικά γεγονότα της πόλης, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε πέρισυ, έτσι, και φέτος σε συνδιοργάνωση με την ΑΠΟΔΡΑΣΙ, σας προσκαλεί

στη 2η μεγάλη μουσικοχορευτική παραδοσιακή βραδιά, με τίτλο “ο σύλλογος βλάχων χορεύει στις γειτονιές και στις πλατείες”, η οποία εντάσσεται στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2017”, και θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017 στις 9:00 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία του Σιδηροκάστρου.

 

Σκοπός μας είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε πολλούς συμπολίτες μας να κατέβουν στην πλατεία να διασκεδάσουν, να πιαστούν στον μεγάλο κύκλο του χορού, χορεύοντας υπό τους ήχους του παραδοσιακού μουσικού σχήματος, χορούς και τραγούδια απ’ όλη την Ελλάδα. (Βλάχικα, Ηπειρώτικα, Μακεδονίτικα, Θρακιώτικα, Ποντιακά, Μικρασιάτικα Νησιώτικα, Ντόπια).

 

Ένα γλέντι του παλιού καλού καιρού… ένα βράδυ γεμάτο ελληνική παραδοσιακή μουσική και χορό με τη συμμετοχή παραδοσιακής ορχήστρας, που θα μας ταξιδέψει μουσικά σε όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας μας.

—– μια βραδιά αφιερωμένη σε αυθεντικά ακούσματα ψυχής, με τραγούδια….. και χορούς απ’ όλη την Ελλάδα)…..

 

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει και θα μας δώσει χαρά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *