Επιτυχία σημείωσε το 2ο τουρνουά Βόλει

Ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Βόλει που διοργάνωσε την Κυριακή 21 Μαΐου το αντίστοιχο τμήμα Βόλει του ΑΓΣΣ Ρούπελ Σιδηροκάστρου. Σε αυτό συμμετείχαν 4 ομάδες: 2 ομάδες από τις Σέρρες, ο ΑΟΣ και η Άρτεμις, ο ΓΣ. Δράμας και η δική μας ομάδα ο ΑΓΣΣ Ρούπελ.
Συνολικά αγωνίστηκαν 36 ομάδες(κάθε σύλλογος «κατέβασε» σε κάθε κατηγορία όσες ομάδες επιθυμούσε) και 161 αθλητές. Η διάρκειά του ήταν περίπου 5 ώρες. Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες αγωνίστηκαν σε τρία γκρουπ ηλικιών 7-9, 10-12 και 13-15 ετών.
  Όλες οι ομάδες παίξανε πολλούς αγώνες(συνολικά γίνανε 74 αγώνες σε όλες τις κατηγορίες). Τα παιδιά παίξανε με μεγάλο πάθος και ομαδικότητα. Στην μικρή κατηγορία (7-9 ετών) δεν υπήρχε βαθμολογία και υπήρχε μόνο ο προσανατολισμός στην διασκέδαση και συμμετοχή των παιδιών. Άλλωστε όλα τα παιδιά αυτού του επιπέδου ανταμείφθηκαν με χρυσά μετάλλια συμμετοχής και προσπάθειας.

 

Στην μεσαία κατηγορία (10-12 ετών) τα αποτελέσματα για τα μετάλλια ήταν:

Α΄ ημιτελικός : ΑΟΣ 2 – ΓΣ Δράμας 3 = 15-11

Β΄ ημιτελικός : ΑΟΣ 3 – ΑΟΣ 5 = 15 – 6

Μεγάλος τελικός: ΑΟΣ 3 – ΑΟΣ 2 = 15 – 3

Χρυσό μετάλλιο :     ΑΟΣ 3

Αργυρό μετάλλιο :   ΑΟΣ 2

Χάλκινο μετάλλιο :   ΑΟΣ 5 και ΓΣ Δράμας 3

Στην μεγάλη κατηγορία (13-15 ετών) τα αποτελέσματα για τα μετάλλια ήταν:

Α΄ ημιτελικός :  Άρτεμις 1 – ΓΣ Δράμας 3  = 25-14

Β΄ ημιτελικός : ΓΣ Δράμας 2 – ΓΣ Δράμας 1 = 25-22

Μεγάλος τελικός: Άρτεμις 1 – ΓΣ Δράμας 2 = 25-13

Χρυσό μετάλλιο :  Άρτεμις 1  

Αργυρό μετάλλιο : ΓΣ Δράμας 2  

Χάλκινο μετάλλιο : ΓΣ Δράμας 3 και  ΓΣ Δράμας 1

Ραντεβού του χρόνου το Μάιο του 2018 με μεγαλύτερη διάθεση και εμπειρία και διεύρυνση των συμμετοχών από ομάδες όμορων νομών.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας (οικονομικούς και επικοινωνίας) , τα καταστήματα και επιχειρήσεις που πρόσφεραν δώρα για την λαχειοφόρο αγορά, τον υπεύθυνο του κλειστού γυμναστηρίου για τις διευκολύνσεις που μας παρείχε, τους διαιτητές μας που δείξαν αντοχή αντίστοιχη των αθλητών, όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν με ήθος και αυταπάρνηση και τέλος του γονείς των παιδιών του ΑΓΣΣ Ρούπελ που ο καθένας-μια τους από τη θέση που χρειάστηκε προσέφεραν τα μέγιστα ώστε να υλοποιηθεί αυτή η προσπάθεια.

Ηλίας Κούρτογλου

Υπεύθυνος προπονητής

Ακαδημιών ΑΓΣΣ Ρούπελ

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *