30/11 ”Αναμενόμενη η ήττα Σ.Κοσμίδη” λέει ο Μιχάλης Δοδακόπουλος

«Αναμενομένη» χαρακτήρισε την ήττα του Σάββα Κοσμίδη, στον δήμο Σιδηροκάστρου, ο πρώην δήμαρχος Μιχάλης Δοδακόπουλος. Μιλώντας στο ΔΙΚΤΥΟ τηλεόραση(29/11) υποστήριξε πως ήταν «ατυχής»η επιλογή του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως ο ίδιος ψήφισε «λευκό».


«Ήταν μία ατυχής επιλογή του κόμματος. Νομίζω πως ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα των εκλογών, μετά τις επιλογές που έκανε το κόμμα. Ο κ.Κοσμίδης, δεν μπορούσε να εκφράσει πολλά πράγματα, να συνενώσει κάποιες άλλες δυνάμεις που δεν ήθελαν τη δημοτική αρχή του Αθανάσιου Σπάση. Πολλά μέλη του συνδυασμού μου ήταν υποψήφιοι μαζί του, αλλά εγώ δεν τον ψήφισα. Έριξα λευκό στην κάλπη»δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Δοδακόπουλος.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Σάββα Κοσμίδη, που άφησε αιχμές για τη κατάσταση του ΠΑΣΟΚ στο Σιδηρόκαστρο. «Μόνο αυτός δεν ήταν μαζί μας. Πετύχαμε συσπείρωση στο χώρο μας. Δεν ήμασταν «ατυχείς». Έπρεπε να ήταν αυτός για να ήμασταν «επιτυχείς» ; Αυτό το βαθύ ΠΑΣΟΚ θα δημιουργεί δυστυχώς πάντα προβλήματα. Θα πρέπει κάποιοι να κάνουν απεξάρτηση για να καθαρίσει το προοδευτικό τοπίο στο Σιδηρόκαστρο» τόνισε με νόημα ο ίδιος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *