Αγκιστρο : Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου και εκδήλωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

 Ο Αθλητικός Σύλλογος Μέγας Αλέξανδρος Αγκίστρου, σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Αγκίστρου Α.Ε. αλλά και τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Ν. θεσσαλονίκης«Άλμα Ζωής», συνδιοργανώνει φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου και ενημερωτική ομιλία πρόληψης σχετικά με τον καρκίνο μαστού, την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022, στο Άγκιστρο Σερρών.

Σκοπός της εκδήλωσης, πέρα από την ανάδειξη των ωφελειών της άθλησης, είναι και η ευρύτερη κινητοποίηση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας μας για τον καρκίνο του μαστού αλλά και την πρόληψη του,  καθώς επίσης και για την οικονομική και ηθική υποστήριξη του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο μαστού Ν. Θεσσαλονίκης «Άλμα Ζωής».

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει ένα μίνι τουρνουά ποδοσφαίρου ανάμεσα σε 4 ομάδες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Σιντικής, όπου θα συμμετέχουν οι ομαδες:

Μέγας Αλέξανδρος Αγκίστρου

Ακρίτες Καπνοφύτου

Αναγέννηση Ν. Πετριτσίου

Εθνικός Σιδηροκάστρου Β

Ώρα έναρξης αγώνων 16:30μμ στο δημοτικό γήπεδο Αγκίστρου.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ομιλία με θέμα την ενημέρωση των γυναικών για τις μεθόδους πρόληψης αλλά και έγκαιρης διάγνωσης, από δυο καταξιωμένες επιστήμονες της ιατρικής και της ψυχολογίας.

Οι Ομιλήτριες θα είναι:

–           Λέντη Κατερίνα – MSc Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt Συλλόγου Γυναικών Με καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής” Ν. Θεσσαλονίκης

Γιατί φοβάμαι; Συζητώντας για τους ανασταλτικούς παράγοντες πρόληψης

–           Σαββίδου Κατερίνα – Χειρούργος Μαστού

Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού

Θα πραγματοποιήσει χαιρετισμό η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής” Ν. Θεσσαλονίκης κα. Δερεκενάρη Κυριακούλα

Ώρα έναρξης ομιλίας 18:30μμ στο ξενοδοχείο των λουτρών Αγκίστρου.

Τα έσοδα που θα προκύψουν από τα εισιτήρια του ποδοσφαιρικού τουρνουά αλλά και από τα κουπόνια ενίσχυσης που θα εκδοθούν, θα διατεθούν ως δωρεά για την οικονομική ενίσχυση του  Συλλόγου «Άλμα Ζωής».

Υπεύθυνοι Επικοινωνίας: Ελευθέριος Μπάδας|6986767670| Κωνσταντινίδης Γρηγόριος| 6906414514 | fcagkistro@gmail.com

 

Πληροφορίες για το Σύλλογο «Άλμα Ζωής»: https://almazoisthes.gr/

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *