Αγκιστρο : Συναυλία με την Φωτεινή Βελεσιώτου

Το χωριό Άγκιστρο, από τα ομορφότερα χωριά της Βόρειας Ελλάδας, δίπλα στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα , γνωστό για τα βυζαντινά χαμάμ αλλά και τις πανέμορφες τοποθεσίες του, σας καλεί σε μια γιορτή για να γνωρίσετε τις ομορφιές του, να απολαύσετε τα δροσερά νερά του, να χαλαρώσετε στα ιαματικά λουτρά, να περπατήσετε στα καταπράσινα βουνά, να δοκιμάσετε υπέροχα τοπικά φαγητά, να γνωρίσετε τους φιλόξενους κατοίκους του.

Το Φεστιβάλ «Χωρίς Σύνορα» πραγματοπείται για 7η φορά και έχει ως στόχο την ανάδειξη του πολιτιστικών και ιστορικών χαρακτηριστικών του χωριού. Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στα βυζαντινά χαμάμ του Αγκίστρου την Παρασκευή 11 Αυγούστου, φιλοξενώντας για πρώτη φορά την Φωτεινή Βελετσιώτου. Ώρα προσέλευσης : 21.00. Η συναυλία ξεκινά στις 22.00.

Τιμές εισιτηρίων : 10 ευρώ προπώληση / 12 ευρώ ταμείο.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΤΣΙΩΤΟΥ

Η Φωτεινή Βελεσιώτου κόντρα στους καιρούς που μας θέλουν αποξενωμένους κι απομακρυσμένους, μας προσκαλεί να θυμηθούμε πώς είναι να γινόμαστε όλοι μια μεγάλη παρέα. Όπως τότε που μαζευόμασταν όλοι σε ένα σαλόνι για να αφεθούμε στους ήχους ενός βινυλίου.

Μ’ ένα πρόγραμμα που τιμά το καλό λαϊκό τραγούδι, με κάποια τραγούδια σταθμούς της δισκογραφίας της αλλά κυρίως γνωστά κι αγαπημένα λαϊκά άσματα που σφράγισαν ολόκληρες εποχές συνδέει το παρελθόν με το παρόν και μέσα από την διαχρονικότητα των τραγουδιών, ταξιδεύουμε μαζί προς το μέλλον. Βινύλιο λαϊκά λοιπόν κι ας αφήσουμε τις μουσικές επιλογές της Φωτεινής να ζεστάνουν τις καρδιές μας και να καρφιτσώσουν στο πέτο μας χαμόγελα!

Το Φεστιβάλ υποστηρίζεται από τον Σωματείο Επαγγελματιών Αγκίστρου και τον Λαογραφικό Σύλλογο Αγκίστρου και την Αναπτυξιακή Αγκίστρου Α.Ε.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 6980138846 (ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *