Αίθουσα εικαστικών για πρώτη φορά στο Δημοτικό Σχολείο Ν. Πετριτσίου

Φέτος και για πρώτη φορά το σχολείο Δημοτικού και Γυμνασίου αποκτά αποκλειστική αίθουσα εικαστικών όπου οι μαθητές θα μπορούν να εκφράζουν τις ζωγραφικές τους ανησυχίες και το ταλέντο τους μέσα από το μάθημα των εικαστικών τεχνών και της ζωγραφικής και όλα αυτά χάρις τον αγαπημένο μας και γεμάτο ενσυναίσθηση για τους μαθητές του τον κ. Στέργιο Λεβέντη όπου εξόπλισε , την αίθουσα με όλα ότι χρειάζονται οι μαθητές και η εκπαιδευτικός για ένα καινούργιο δημιουργικό ξεκίνημα .

Ο κ. Στέργιος Λεβέντης με την προσφορά αγάπης του και τα έσοδα του βιβλίου

“Το Νέο Πετρίτσι Σερρών στα χνάρια της Ιστορίας ” αποκλειστικά για το σχολείο μας, μας δείχνει το δρόμο της προσφοράς, της ανιδιοτελούς αγάπης, της μεγαλοκαρδίας και το ιερό ρόλο ενός εκπαιδευτικού !

 

 

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να προμηθευτείτε το βιβλίο ” Το Νέο Πετρίτσι Σερρών στα χνάρια της Ιστορίας”, διατίθεται σε όλα τα καταστήματα του Νέου Πετριτσίου , καθώς επίσης μπορείτε να στείλετε μήνυμα στην σελίδα του συλλόγου γονέων.

 

Όσο υπάρχουν παιδιά, ζώα λουλούδια και εκπαιδευτικοί με ενσυναίσθηση και αγάπη Υπάρχει Ελπίδα !

 

 

Κύριε Στέργιο Λεβέντη σας ευχαριστούμε θερμά για όλα αυτά και άλλα πολλά περισσότερα που έχετε κάνει και παραδώσατε στο σχολείο μας και στο χωριό μας !

Σας ευχαριστούμε θερμά !

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων δημοτικού και νηπιαγωγείου!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *