Ανθιμος Γεωργιάδης : Πιάστηκαν αδιάβαστοι

ΣΥΓΝΩΜΗ λοιπόν, κύριε Γενικέ Γραμματέα Iakovos Iakovidis, κύριε πρόεδρε Κυριακος Μαυροφρυδης κύριε Δήμαρχε Φώτιος Δομουχτσίδης, που για μια ακόμη φορά πιαστήκατε αδιάβαστοι, ανενημέρωτοι, ανίκανοι να διαχειριστείτε ακόμα και το πιο απλό θέμα.

Έχουμε συνηθίσει πλέον να κάνουμε εμείς την δουλειά για την οποία εσείς πληρώνεστε αδρά.

Εσείς να δούμε πότε θα ζητήσετε συγνώμη !!!  

Εσείς οι τρείς,  μαζί και με τον περίφημο νομικό σας, που ήταν και αυτός παρών στην συνεδρίαση,  κοστίζετε στους δημότες μας περίπου 7-8 χιλιάδες ευρώ το μήνα. Και τι κάνατε όλοι σας σε εκείνη την συνεδρίαση;

Μείνατε με ανοιχτό το στόμα χωρίς καμία αντίδραση στο άκουσμα του ονόματός μου από τον Λουγγος Ζησης, που επίμονα ζητούσε τον νομικό Σύμβουλο του Δήμου.

Αντί του Νομικού Συμβούλου ο κ. Ιακωβίδης διάβασε ένα κομμάτι της εγκυκλίου, και βλέπουμε στο βίντεο να αναρωτιέται και αυτός τι τελικά ισχύει.

Καλά για τον Πρόεδρο του Δ/Σ δεν έχω να πω κάτι. Είναι μονίμως αδιάβαστος. Η απάντηση του ήταν ότι «δεν είναι νομικός». Πλέον σηκώνουμε τα χέρια ψηλά.

Δυστυχώς όμως για εσάς κύριοι καλοπληρωμένοι ανίδεοι της δημοτικής αρχής, και ειδικά για τον καθ’ ύλην αρμόδιο πρόεδρο, που αποδέχθηκε την υποψηφιότητά μου και δεν επισήμανε την ανωτέρω μη προβλεπόμενη διαδικασία, ώστε να αποσυρθεί. Αποτέλεσμα, να συνεχιστεί η διαδικασία κανονικά και να εκλεγώ στην οικονομική επιτροπή.

Αυτήν την ευθύνη θέλετε με Δομουχτσιδικό τρόπο να την ρίξετε σε εμάς.

Σας την επιστρέφουμε και σας υπενθυμίζουμε ότι εσείς και μόνο εσείς είστε υπεύθυνοι για αυτήν την κατάντια. ΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ  ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ. Δεν το δείξατε. Αντιθέτως δείξατε άγνοια για μια ακόμη φορά. Τρομάξατε !!! Και που είστε ακόμα !!! Τα καλύτερα έρχονται.

Έρχομαι όμως και στον κορυφαίο Δήμαρχο όλων των εποχών !!! Που έχει γίνει καθηγητής στα social media.

Μετά από λίγες ημέρες από την εκλογή μελών της οικονομικής και συγκεκριμένα στις 13/01/2022, υπήρξε τηλεφωνική ενημέρωση από υπαλλήλου του δήμου, και μας εστάλη πρόσκληση για έκτακτη τηλεδιάσκεψη της οικονομικής επιτροπής, με μοναδικό θέμα την αποδοχή δωρεάς καυσίμων, (παρεμπιπτόντως δεν έχουμε καύσιμα στο δήμο μας, αλλά κανένα ρουθούνι δεν άνοιξε. Δεν υπάρχει αρμόδιος αντιδήμαρχος. Δεν έχει αναλάβει κανείς την ευθύνη ακόμα. Καμία επίσημη ενημέρωση προς τους δημότες. Το απόλυτο τίποτα).

Στην έκτακτη αυτή συνεδρίαση ο δήμαρχος ως  πρόεδρος της Επιτροπής έδωσε ρεσιτάλ, και αποθεώθηκε φυσικά από τα διακοσμητικά μέλη της οικονομικής επιτροπής του.

Εγώ και ο κύριος Dimou Giannis καταρχάς ρωτήσαμε αν είναι νόμιμη η πρόσκληση της οικονομικής επιτροπής, ζητώντας επίμονα από τον Δήμαρχο να μας ενημερώσει αν υπάρχει νομική εισήγηση, σχετικά με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή μελών οικονομικής επιτροπής.

Απάντηση δεν πήραμε.

Ο δήμαρχος μάλλον ενημερώνει μόνο τα “παράσιτα”, καθώς από την προηγούμενη ημέρα σε ανάρτηση τους, έγραφαν ότι ήταν άκυρη η διαδικασία εκλογής μελών.

Σύμφωνα με το νόμο οι επιτροπές στην πρώτη συνεδρίαση μετά την εκλογή τους, εκλέγουν με φανερή ψηφοφορία, τον αντιπρόεδρο.  

Ζητήσαμε επίμονα να ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες. Λέξεις άγνωστες για τον δήμαρχο Σιντικής και τους υπολοίπους της “παράγκας”, που αγνόησαν επιδεικτικά τι λέει ο νόμος.

Τελικά αυτό που έγινε, ήταν να περάσουν το θέμα μόνοι τους, ενάντια σε κάθε νόμιμη διαδικασία, κάνοντας αποδοχή της δωρεάς καυσίμων και χωρίς να απαντήσουν στις ερωτήσεις μας.

Συγκαλέσαν την επιτροπή χωρίς να περιμένουν να έρθει η απάντηση από την Αποκεντρωμένη για τα μέλη της Οικονομικής.  Τελικά ήρθε μια μέρα μετά ξεσκεπάζοντάς τους για μια ακόμα φορά.

Πήραν τελικά μια απόφαση χωρίς καν να έχει συγκροτηθεί νόμιμα η επιτροπή, χωρίς αντιπρόεδρο.

Αυτές τις αλήθειες κοινοποίησε κύριε Φώτιος Δομουχτσίδης, μην φοβάσαι !!! Άσε τον Όμηρο στην ησυχία του !!!

Παρασέρνεις στον βούρκο σου και τους άμυαλους “ρομαντικούς” συμβούλους που έχεις !!

Αυτά βγάλε κύριε Γιάννης Τορουνίδης αιωνόβιε αντιδήμαρχε οικονομικών, που κοινοποιείς τα αίσχη της “παράγκας” του Δημάρχου, χωρίς να ντρέπεσαι που συμμετείχες σε όλο αυτό το ψέμα.

Κοινοποίησε την απόφαση της αποκεντρωμένης που σας ακυρώνει.

Κοινοποίησε τις ανταποδοτικές υπηρεσίες που ψηφίσατε, και είμαστε γεμάτοι σκουπίδια στα χωριά μας.

Κοινοποίησε να μάθουν οι ευάλωτες ομάδες τι ψηφίσατε για την απαλλαγή τους από τα τέλη.

Κοινοποίησε να μάθουν οι τρίτεκνες οικογένειες τι ψηφίσατε για την απαλλαγή τους από τα τέλη.

Κοινοποίησε τι ψηφίσατε για το αρδευτικό του Πετριτσίου.

Κοινοποιήστε τι ψηφίσατε για το ενυδρείο Βυρώνειας.

Δυστυχώς  το μόνο που σας νοιάζει είναι να ζητήσει συγνώμη ο Άνθιμος. Αυτό με μεγάλη χαρά το κοινοποιείτε μεταξύ σας και χαίρεστε !!!

Μάλλον η συγνώμη για εσάς τους “ερντογανικούς” είναι κάτι υποτιμητικό.  

Έτσι μάθατε στην ζωή σας.

ΣΥΓΝΩΜΗ λοιπόν και πάλι !!! Ζήστε στο κάλπικο παραμύθι σας

https://www.youtube.com/watch?v=IpBZb_WnHj4&t=5s

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *