Απάντηση σε όσα ακούστηκαν σε Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΔΙΚΤΥΟ τηλεόραση

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΕΝΩΜΕΝΗ ΣΙΝΤΙΚΗ» (ΕΝΩΣΙ) με επικεφαλής τον κ. Ιωσήφ Παναγιωτίδη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό πως έκανε καταγγελία στο ΕΣΡ (Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο) κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΔΙΚΤΥΟ, κατηγορώντας τον παρουσιαστή Γιώργο Καπετάνιο πώς διαστρέβλωσε γεγονότα και καταστάσεις με στόχο να τον πλήξει πολιτικά.

 

Μάλιστα κατηγορεί τον κ. Καπετάνιο πως έχει σχέση εργασίας (σ.σ. νόμιμη) με τον Δήμαρχο Σιντικής καθώς μιλά για απευθείας ανάθεση σε αυτόν για την κατασκευή δύο ιστοσελίδων επιχειρήσεων του Δήμου Σιντικής συνολικού ποσού 4.500€ όταν, όπως αναφέρει ο κ.Παναγιωτίδης, ο ίδιος ο κ.Καπετάνιος ισχυριζόταν δημόσια (αναρτήσεις στην σελίδα του στο facebook) πως τέτοιες εργασίες έχουν κόστος μέγιστο τα 300€.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της η «ΕΝΩΣΙ» αναφέρει:  

 

      Με αφορμή τα όσα ψευδή και συκοφαντικά ισχυρίστηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της 1/07/2021 του ΔΙΚΤΥΟ τηλεόραση και στον παρουσιαστή Γεώργιο Καπετάνιο, κατά του επικεφαλής της παράταξης ΕΝΩΣΙ κο ΙΩΣΗΦ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ, οι κ.κ. Δημήτριος Δρογίδης και Χρήστος Κατσαρός  κάνουμε γνωστό πως δεν έχουν ουδεμία σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα και πως ήδη  κινηθήκαμε νομικά.

 

 

    Πρόκειται για αβάσιμους ισχυρισμούς που μοναδικό στόχο έχουν να πλήξουν το ήθος και την ακεραιότητα του κ. Ιωσήφ Παναγιωτίδη και το πολυσχιδές κοινωνικό έργο που προσφέρει μέσω του Ανθρωπιστικού Οργανισμού human-plus του οποίου ο ίδιος έχει την τιμή είναι μέλος και εθελοντής εκπρόσωπος στην Β. Ελλάδα.

 

     Ο κ. Δρογίδης Δημήτριος με την λήξη του δελτίου και αντιλαμβανόμενος ότι χειραγωγήθηκε και χρησιμοποιήθηκε για πολιτικούς λόγους, έστειλε άμεσα δήλωση στον Κ. Ιωσήφ Παναγιωτίδη  όπου αναφέρει ρητά και κατηγορηματικά πως «ότι ανέφερε ήταν πληροφορίες που του μετέφερε αποκλειστικά ο Κ. Χρήστος  Κατσαρός  και ότι ο ίδιος ουδέποτε άκουσε από τον κ. Ιωσήφ Παναγιωτίδη να θέτει οποιονδήποτε όρο προκειμένου να βρει λύση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει,  χωρίς ο ίδιος να έχει οποιαδήποτε προσωπική αντίληψη» αποδεικνύοντας πως όλα αυτά ήταν προϊόν φαντασίας του κ. Κατσαρού και ΜΟΝΟΝ,  δήλωση την οποία και δημοσιοποιούμε προς απόδειξη της αλήθειας.

 

     Αποτελεί βάναυση παραβίαση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας το γεγονός πως ο παρουσιαστής κ Γεώργιος Καπετάνιος, ο οποίος διατηρεί σχέση εργασίας με τον δήμαρχο Σιντικής Φώτιο Δομουχτσίδη, πολιτικό αντίπαλο του κ. Παναγιωτίδη , και το κανάλι ΔΙΚΤΥΟ  όχι μόνον δεν ερεύνησαν το βάσιμο των ισχυρισμών του κ. Κατσαρού αλλά τα υιοθέτησαν αβίαστα και άκριτα δημοσίως χωρίς καν να καλέσουν έστω τηλεφωνικά ΠΡΙΝ η ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ του δελτίου τον κ, Παναγιωτίδη, τον οποίον αφορούσαν προσωπικά τα αναφερόμενα, ώστε να δώσει δημόσια απαντήσεις διασπείροντας έτσι ψευδείς ειδήσεις.  Αυτό το έπραξε 5 ημέρες μετά δηλαδή στις 5/7/2021 όταν ήδη είχε αναπαραχθεί το σχετικό βίντεο και ο στόχος είχε επιτευχθεί.

 

 

    Για το σοβαρό αυτό ατόπημα και συμπεριφορά καταφύγαμε στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

 

    Δυστυχώς ο παρουσιαστής κ. Γεώργιος Καπετάνιος, ο οποίος να θυμίσουμε ότι ήταν και ο επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας το 2019 του δημάρχου Σιντικής,  δεν κρατά πλέον ούτε τα προσχήματα αλλά μέσω και του καναλιού δημιουργούν  στημένες καταγγελίες κατά πολιτικών αντιπάλων του κ. Δομουχτσίδη.

 

      Θεωρούμε ότι όλο αυτό ετοιμάστηκε και εκτελέστηκε επειδή κ. Ιωσήφ Παναγιωτίδης, μέσα  στα πλαίσια των καθηκόντων του και  ασκώντας έλεγχο,  αποκάλυψε την απευθείας ανάθεση στον κ. Καπετάνιο ύψους 4.500 ευρώ για  κατασκευή δύο ιστοσελίδων για λογαριασμό της «χρεοκοπημένης» και μονίμως επιδοτούμενης από τον δήμο  ΔΑΕ ΣΙΝΤΚΗ της οποίας πρόεδρος είναι ο κ. Δομουχτσίδης, την στιγμή που  ο ίδιος ο κ.  Καπετάνιος κατακεραύνωνε τους αρμοδίους με αναρτήσεις του, για ανάλογη εργασία σε άλλους δήμους θεωρώντας ως αμοιβή τα 300 ευρώ  «ταβάνι».

 

      Αυτό το πιστεύουμε διότι  είχε προαναγγελθεί με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του κ. Καπετάνιου καθώς στις 1/7/2021 έγραψε: «Τι συμβαίνει με ανθρωπιστική οργάνωση στο δήμο Σιντικής ??… Έρχεται»

 

    Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τον δήμο Σιντικής αλλά και τους συνανθρώπους μας έχοντας πάντα σαν φάρο τις ηθικές μας αξίες και αρχές.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *