Δ.Σ. Σιντικής: Επίσημη πρώτη για τον Στέφανο Φωτιάδη-Μέσα στην εβδομάδα οι ανακοινώσεις από τον Γ. Τάτσιο και για τους αντιδημάρχους

Τα ονόματα των αντιδημάρχων και εντεταλμένων συμβούλων θα ανακοινώσει μέσα στην εβδομάδα, ο νέος δήμαρχος Σιντικής Γιώργος Τάτσιος. Ο κ. Τάτσιος μετά το πέρας της ορκωμοσίας αν και ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το ποιοι θα αναλάβουν «χαρτοφυλάκιο» δεν θέλησε να αποκαλύψει τους συμβούλους λέγοντας ότι θα ανακοινωθούν τα ονόματα μέσα στην εβδομάδα. «Οι αντιδήμαρχοι θα είναι επτά. Πέντε έμμισθοι και δύο άμισθοι σύμφωνα με το Νόμο» ανέφερε ο νέος δήμαρχος Σιντικής.

 

Ερωτηθείς για το πρόσωπο που θα καλύψει τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, ο κ. Τάτσιος τόνισε ότι «πρόκειται για έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει πολλά αυτοδιοικητικά χιλιόμετρα και θα βοηθήσει τα μέγιστα νομίζω σ΄ αυτή τη προσπάθεια. Ταιριάζει σ΄ αυτή την προσπάθεια και η εκτίμηση είναι ότι όλα θα πάνε καλά».

 

Στο ερώτημα, αν ο άνθρωπος αυτός είναι ο Στέφανος Φωτιάδης, ο κ. Τάτσιος απέφυγε να απαντήσει λέγοντας ότι «θα τα πούμε μέσα στην εβδομάδα».

 

Το Infonews24 σε προηγούμενο δημοσίευμά, είχε αποκαλύψει το όνομα του νέου Γενικού Γραμματέα του Δήμο Σιντικής.

 

Μάλιστα την περασμένη Παρασκευή, ο κ. Τάτσιος παρουσίασε τον κ. Φωτιάδη, στα μέλη της παράταξής του.

 

Πάντως ο κ. Φωτιάδης παρέστη στην τελετή ορκωμοσίας του νέου δημάρχου Σιντικής, επιβεβαιώνοντας με την παρουσία του, τα νέα του καθήκοντα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *