Δήμος Σιντικής: Διευκρινίσεις σχετικά με το πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων ζώων

Στο πλαίσιο της ορθής διαχείρισης των αδέσποτων ζώων, ο Δήμος Σιντικής ενημερώνει τους πολίτες τα κάτωθι περί του προγραμματισμού:

 

▪ Το Δημοτικό Καταφύγιο θα λειτουργεί ως προσωρινός χώρος φύλαξης και ανάρρωσης αδέσποτων, όχι ως κυνοκομείο.

 

▪ Σε όλους του Τοπικούς Αντιδημάρχους δόθηκαν συσκευασίες ξηράς τροφής για τις ανάγκες αδέσποτων της Δημοτικής Ενότητας που ανήκουν για τους επόμενους τρεις (3) μήνες, καθώς και τέσσερις (4) παλέτες με τροφές στη Φιλοζωϊκή. Σύντομα θα μοιραστούν και σε διάφορους εθελοντές του Δήμου.

 

▪ Κάθε Τρίτη θα πραγματοποιούνται στειρώσεις από τον Δήμο για ζώα της Δημοτικής Ενότητας Σιδηροκάστρου και κάθε Παρασκευή για ζώα της Δημοτικής Ενότητας Κερκίνης.

 

▪ Ως Οδηγός και Υπεύθυνοι Περισυλλογής ορίσθηκαν συγκεκριμένοι υπάλληλοι από τον Δήμαρχο. Στη Δημοτική Ενότητα Κερκίνης η περισυλλογή θα γίνεται από την προηγούμενη ημέρα, ενώ στη Δημοτική Ενότητα Σιδηροκάστρου θα γίνεται αυθημερόν. Όλες οι περισυλλογές θα γίνονται με τη συνδρομή της Φιλοζωικής.

 

▪ Όλα τα περιστατικά θα καταγράφονται από την κα. Νίκη Θεοδώρου, η οποία θα κρατάει αρχείο προγραμματισμού και έπειτα θα ενημερώνονται οι κατά τόπους Αντιδήμαρχοι, σε συνεννόηση με τη Φιλοζωική. Για οποιοδήποτε πρόβλημα που άπτεται στις άνωθεν υποχρεώσεις μπορείτε να καλείτε στο 2323350216.

 

Επισημαίνεται ότι οι ανάγκες της Δημοτικής Ενότητας Πετριτσίου θα εξυπηρετούνται παράλληλα με αυτές της Δημοτικής Ενότητας Σιδηροκάστρου.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *