Δήμος Σιντικής: Γεύματα αγάπης προς οικονομικά ασθενείς δημότες

Στο πλευρό οικονομικά ευάλωτων δημοτών βρίσκεται ο Δήμος Σιντικής. Με αφορμή την εορταστική περίοδο που διανύουμε ετοίμασε και προσέφερε γεύματα αγάπης, ως μία πράξη αλληλεγγύης προς δημότες που έχουν ανάγκη.

 

Πρόκειται για γεύματα που ετοίμασε το προσωπικό της Μαθητικής Εστίας για τους δικαιούχους από το Σιδηρόκαστρο και άλλα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Σιντικής, οι οποίοι επιλέχθηκαν από το Νομικό Πρόσωπο «Πρόνοια & Αγωγή» με βάση κοινωνικά κριτήρια.

 

Το πρωί της Πέμπτης 23 Δεκεμβρίου παρουσία του Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών και Υπεύθυνου για την Μαθητική Εστία κ. Γιώργου Τσίντσιου, της Προέδρου του Νομικού Προσώπου «Πρόνοια & Αγωγή» κυρίας Σταυρούλας Αργυροπούλου και της Αντιπροέδρου κυρίας Ελένης Τσιντσάρη, ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί του Ν.Π. «Πρόνοια & Αγωγή» μαζί με τον Διευθυντή κ.Τάσο Βασιλειάδη και το προσωπικό της Μαθητικής Εστίας προσέφεραν τα γεύματα στους δικαιούχους.

 

Σκοπός της όλης προσπάθειας είναι τις «Άγιες Ημέρες» που διανύουμε ο Δήμος Σιντικής να διασφαλίσει στους συγκεκριμένους δημότες όλα τα απαραίτητα για το εορταστικό τραπέζι.

 

Να σημειωθεί ότι μαζί με τα γεύματα δόθηκαν και χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα που προσέφερε δωρεάν τα Ζαχαροπλαστεία Γάλβας.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *