Δήμος Σιντικής: Παραδόθηκε στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό η ανθρωπιστική βοήθεια για τον Ουκρανικό λαό

Ολοκληρώθηκε η δράση αγάπης και αλληλεγγύης του Δήμου Σιντικής προς τον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό, ανάμεσα του και πολλοί ομογενείς.

 

Για 10 περίπου ημέρες συγκεντρώνονταν τρόφιμα στα ΚΑΠΗ Σιδηροκάστρου, Νέου Πετριτσίου και Ροδόπολης, υπό τον συντονισμό της Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «Πρόνοια & Αγωγή» Ρούλας Αργυροπούλου, την αρωγή των τοπικών Αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων, προέδρων και κυρίως δημοτών, που προσέφεραν από το υστέρημά τους.

 

Το πρωί της Τετάρτης 23 Μαρτίου, υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Δ.Ε. Σιδηροκάστρου Παναγιώτη Σαββίδη, τα τρόφιμα παραδόθηκαν στο Περιφερειακό Τμήμα Σερρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, προκειμένου να τα μεταφέρει και να τα παραδώσει στους Ουκρανούς, που γνωρίζουν τη φρίκη του πολέμου.

 

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, που εργάστηκαν για την επιτυχή ευόδωση της όλης προσπάθειας. Κυρίως, όμως, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους δημότες, που στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, απέδειξαν για ακόμη μια φορά την αγάπη τους για τον συνάνθρωπο», τόνισε ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης.

 

Από την πλευρά της η Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Σερρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Μαρία Θεοδωρίδου σημείωσε: «Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη, τους δημότες και όλους όσοι συνέδραμαν σε αυτή την προσπάθεια. Θέλω να είναι σίγουροι ότι ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός θα φροντίσει, ώστε τα τρόφιμα να φτάσουν στην Ουκρανία και να παραδοθούν στον λαό της, που πραγματικά τα έχει ανάγκη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *