Δήμος Σιντικής: «Στόχος η δίκαιη οικονομική ενίσχυση των αθλητικών σωματείων»

Τη δεδομένη συμπαράσταση προς όλα τα αθλητικά σωματεία του Δήμου Σιντικής εξέφρασε ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης στη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους των ποδοσφαιρικών σωματείων του Δήμου.

 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 22 Ιανουαρίου 2022 στις 13.00 παρουσία και του υπεύθυνου Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Λεωνίδα Λεωνάκη, αλλά και του Προέδρου της Α.ΠΟ.ΔΡΑ.ΣΙ. Άρη Παπαδόπουλου, κατά την οποία συζητήθηκαν τα λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ποδοσφαιρικά σωματεία.

 

Η βοήθεια και ενέργειες του Δήμου θα είναι άμεσες από την επομένη εργάσιμη:

1ον Από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου

2ον Από τον Δήμαρχο, που είναι ο Τελικός Υπογράφων

 

Στα πλαίσια της ενημέρωσής, τους ανακοινώθηκε επίσης από τον Αντιδήμαρχο κ. Λεωνάκη ότι πριν από τα Χριστούγεννα κατέθεσε σχέδιο βοήθειάς τους στην Οικονομική Υπηρεσία, η οποία ήδη το επεξεργάζεται.

Κατά τη συνάντηση της Παρασκευής 22 Ιανουαρίου, που πραγματοποιήθηκε παρουσία του υπεύθυνου Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Λεωνίδα Λεωνάκη, αλλά και του Προέδρου της Α.ΠΟ.ΔΡΑ.ΣΙ Άρη Παπαδόπουλου, κατά την οποία συζητήθηκαν τα λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ποδοσφαιρικά σωματεία, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Ποιότητας Ζωής και Αγροτικής Ανάπτυξης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι έχει ήδη καταθέσει στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου ολοκληρωμένο σχέδιο αιτήματος δίκαιης οικονομικής ενίσχυσης των σωματείων για την ανακούφιση της λειτουργία τους, δεδομένων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν από την πανδημία του κορονοϊού. Σχέδιο, για το οποίο άλλωστε ο κ. Λεωνάκης είχε ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο Σιντικής σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε πριν από τα Χριστούγεννα, τον περασμένο Δεκέμβριο.

 

Η ενίσχυση αφορά τόσο τα σωματεία ποδοσφαίρου, όσο και σωματεία άλλων αθλημάτων και θα είναι σύμφωνα με τις οικονομικές δυνατότητες του Δήμου. Δεδομένου ότι δεν μπορούν να δοθούν από τα κονδύλια του δήμου για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού και πρόκειται για χρήματα που θα πρέπει να κοπούν από άλλες δραστηριότητες και έργα του δήμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *