Δήμος Σιντικής: Συμμετέχει στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «PHILOXENIA»

Η 36η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού «PHILOXENIA» επιστρέφει και ο Δήμος Σιντικής δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το μεγάλο εκθεσιακό γεγονός. Έτσι, μετά τη συμμετοχή του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, την πρώτη covid free έκθεση στην Ευρώπη, ο Δήμος Σιντικής δηλώνει «παρών» και στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση, προβάλλοντας με αυτό τον τρόπο το πλούσιο τουριστικό του προϊόν.

 

Ο Δήμος Σιντικής συμμετέχει για ακόμη μια φορά στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού με δικό του περίπτερο, με απώτερο σκοπό την τουριστική προβολή και προώθηση του Δήμου και κατ’ επέκταση την προσέλκυση επισκεπτών. Πρόκειται για μία σημαντική ευκαιρία, ώστε επιχειρηματίες του τουρισμού και όχι μόνο να γνωρίσουν τις ομορφιές του Δήμου, προκειμένου ο Δήμος Σιντικής να ενταχθεί ως ταξιδιωτικός προορισμός στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.

 

Η «PHILOXENIA» ανοίγει τις πύλες της στις 12 Νοεμβρίου και έως τις 14 του ίδιου μήνα το Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης θα αποτελέσει τον τόπο συνάντησης τουριστικών επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών.

 

Χιλιάδες κόσμου, είτε επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, είτε απλοί επισκέπτες, συμμετείχαν στις προηγούμενες διοργανώσεις έχοντας την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τοποθεσίες που θα αποτελέσουν στο μέλλον τουριστικός τους προορισμός. Φέτος, λόγω της πανδημικής κρίσης, η Διεθνής Τουριστική Έκθεση θα πραγματοποιηθεί λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά του covid-19, για αυτό και εκθέτες και επισκέπτες θα πρέπει να είναι κάτοχοι του Green Pass, δηλαδή να έχουν είτε βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης, είτε ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό νόσησης ή ανάρρωσης covid-19.

 

Όσον αφορά τους μη εμβολιασμένους εκθέτες – εργαζόμενους, υποβάλλονται υποχρεωτικά σε έλεγχο Rapid test ή PCR. Συγκεκριμένα, για την είσοδό τους στην 36η PHILOXENIA από τις 12 έως 14 Νοεμβρίου υποβάλλονται σε έλεγχο την Πέμπτη 11/11 ή εντός 48 ωρών πριν την έλευσή τους στο εκθεσιακό κέντρο, με ταυτόχρονη υποχρέωση επίδειξης της βεβαίωσης του αρνητικού αποτελέσματος από το Gov.gr.

 

Ο Δήμος Σιντικής, παρά τις δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας, δίνει για ακόμη μια φορά «ραντεβού με την εξωστρέφεια» και σας περιμένει όλους στη «PHILOXENIA»!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *