Δήμος Σιντικής: Τον Ρουμάνο Πρόξενο υποδέχτηκε ο Φώτης Δομουχτσίδης

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δημάρχου Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη με τον Γενικό Πρόξενο της Ρουμανίας στη Θεσσαλονίκη κ.Νικολάε Ντα Ντίμα. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 10.30 το πρωί της Πέμπτης 17 Δεκεμβρίου 2021 στο γραφείο του κ.Δομουχτσίδη.

 

Ο Δήμαρχος Σιντικής καλωσόρισε τον Ρουμάνο Πρόξενο στον Δήμο και αναφέρθηκε στους  ισχυρούς δεσμούς φιλίας, που υπάρχουν και μπορούν να αναπτυχθούν περισσότερο με συνεργασίες, κυρίως για τουριστικά θέματα.

 

«Είμαστε δύο Βαλκάνιοι λαοί, που τους ενώνουν πολλά. Ο Δήμος Σιντικής μπορεί  και πρέπει να αποτελέσει πόλος έλξης τουριστών από τη Ρουμανία, πολλοί πολίτες της οποίας διασχίζουν τον Δήμο μας κατά την είσοδο ή έξοδο τους από τον Προμαχώνα και για αυτό είμαστε πρόθυμοι να εργαστούμε και να συνεργαστούμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ.Δομουχτσίδης.

 

Ο Γενικός Πρόξενος της Ρουμανίας στη Θεσσαλονίκη τόνισε από την πλευρά του, ότι θα μπορούσε να διοργανωθεί επίσκεψη τουριστικών πρακτόρων των μεγαλύτερων ταξιδιωτικών γραφείων της Ρουμανίας στον Δήμο Σιντικής, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τα αξιοθέατά του και να τα συμπεριλάβουν στα τουριστικά τους πακέτα. Πρόταση, που αποδέχτηκε ο Δήμαρχος Σιντικής.

 

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και από τις δύο πλευρές.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *