Δομουχτσίδης: Αναβάλλεται η αναβίωση τη Μάχη των Οχυρών λόγω κορωνοϊου

Αναβάλλεται η φετινή αναπαράσταση της Μάχης των Οχυρών στο Ρούπελ εξαιτίας του κορωνοϊού όπως έκανε γνωστό ο δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης στο μήνυμά του με αφορμή την 79 επέτειο της ιστορικής και ηρωικής μάχης των οχυρών Ρούπελ. Ο κύριος Δομουχτσίδης αφού ενημερώνει για τις εκδηλώσεις που είχαν γίνει τα προηγούμενα χρόνια σημειώνει ότι “η πανδημία του κορωνοϊού αναγκάζει όλους να αναβάλλουν τις εκδηλώσεις”

 

 

Διαβάστε την ανακοίνωση του κυρίου Δομουχτσίδη

 

….Ο Δήμος Σιντικής σε συνεργασία και με άλλους φορείς, τιμώντας τους ήρωες των οχυρών, πέραν των εκδηλώσεων που διοργανώνει το ΥΠΕΘΑ για την επέτειό τους, διοργανώνει τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία την αναπαράσταση των μαχών σε μετέπειτα ημερομηνία.

Δυστυχώς η φετινή επέτειος τους δεν είναι δυνατόν να εορταστεί με τον λαμπρό τρόπο που της αρμόζει. Η πανδημία του Κορονοϊού αναγκάζει όλους να αναβάλλουν τις εκδηλώσεις. Επιφυλασσόμαστε για την αναπαράσταση σε μελλοντικό χρόνο (και αναλόγως των εξελίξεων) που θα ανακοινωθεί εγκαίρως.

 

Όπως και να έχει, τα θρυλικά απόρθητα οχυρά και η απαράμιλλη μαχητικότητα και αποφασιστικότητα των υπερασπιστών τους, παραμένουν αναλλοίωτα στο πέρασμα των χρόνων, δείχνοντας πως όταν οι Έλληνες είναι ενωμένοι, μακριά από σκοπιμότητες και μεμψιμοιρίες, γράφουν χρυσές σελίδες δόξας, πατριωτισμού και ανδρείας.

Το μήνυμα τους αυτό, είναι επίκαιρο ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ!

 

Έτσι και σήμερα με παρακαταθήκη τα μηνύματα και διδάγματα εκείνης της εποχής, θα βγούμε και πάλι νικητές απέναντι στο “αόρατο” εχθρό που απειλεί τις ζωές μας.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *