Ε.Π.Σ. Σερρών: «Βαριά» καμπάνα για Εθνικό Σιδηροκάστρου

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της πειθαρχικής επιτροπής της Ε.Π.Σ. Σερρών στον Εθνικό Σιδηροκάστρου για τα όσα έγραψε ο διαιτητής της αναμέτρησης του αγώνα του με τον Πανσουλιακό για το κύπελλο οποίος είχε διακοπεί στο 57ο της αναμέτρησης.

 

Το παιχνίδι κατακυρώνεται με 3-0 υπέρ του Πανσουλιακού, η ομάδα του Εθνικού Σιδηροκάστρου τιμωρήθηκε με -3 βαθμούς από τη βαθμολογία του φετινού πρωταθλήματος και -2 από το επόμενο πρωτάθλημα, η έδρα τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές και επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες η Ε.Π.Σ. Σερρών προσανατολίζεται στο να διευθύνουν τα επόμενα τρία εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας του Εθνικού Σιδηροκάστρου διαιτητές από άλλες Ενώσεις. Άλλωστε όπως αποκάλυψε σήμερα μιλώντας στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Χρήστος Ιωαννίδης κάποιοι διαιτητές δήλωσαν κώλυμα στην επιτροπή ότι δεν θέλουν να σφυρίξουν παιχνίδια του Εθνικού Σιδηροκάστρου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της πειθαρχικής επιτροπής πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Σερρών είναι:

 

«17-01-18 ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙ∆ΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ-Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΟΥΛΙΑΚΟΣ(∆ΙΕΚΟΠΗ). Κατακυρώνεται ο αγώνας µε τέρµατα (3-0) υπέρ του σωµατείου Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΟΥΛΙΑΚΟΣ. Από το σωματείο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙ∆ΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ αφαιρούνται τρεις (3) βαθµοί από την τρέχουσα περίοδο και δύο (2) βαθµοί από την επόµενη αγωνιστική και ποινή στέρησης από του δικαιώµατος να αγωνίζεται στην έδρα του για τρεις (3) αγωνιστικές. Επιβολή χρηµατικής ποινής 500€ (Σύµφωνα µε τις διατάξεις του ΚΑΠ και του Π.Κ.)»

Βασίλης Αναστασιάδης

 

Πηγή : ΕΡΤ Σερρών 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *