Εγκαινιάσθηκε το εκλογικό κέντρο του υπ. Δημάρχου Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη στο Σιδηρόκαστρο

 Με τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στο Σιδηρόκαστρο ξεκίνησε και επίσημα η προεκλογική περίοδος για τον Δήμαρχο Σιντικής και εκ νέου υποψήφιο Φώτη Δομουχτσίδη, αλλά και τα μέλη της παράταξης «Σιντική Νέα Εποχή».

 

Τα εγκαίνια τελέστηκαν το βράδυ της Τρίτης 19 Σεπτεμβρίου 2023 από τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. Προκόπιο παρουσία υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και υποψηφίων τοπικών συμβούλων των Δημοτικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Σιδηροκάστρου, αλλά και πλήθους πολιτών, που κατέκλυσαν το χώρο μπροστά από το εκλογικό κέντρο της παράταξης.

 

Στην ομιλία του ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φώτης Δομουχτσίδης αναφέρθηκε στα μέλη που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εσείς είστε αυτοί που θα επισκεφθείτε από άκρη σε άκρη ολόκληρο τον Δήμο, για να μεταλαμπαδεύσετε τις ιδέες μας, τις αξίες μας, την καθαρότητά μας και την σταθερότητα που προσφέρουμε. Εμείς είμαστε η παράταξη, που κινείται μόνο μπροστά».

 

 

Παράλληλα, ο κ. Δομουχτσίδης παρουσίασε τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού λέγοντας: «Σε αυτόν τον αγώνα θα είναι μαζί μου και τους ευχαριστώ από καρδιάς, πρόσωπα με εμπειρία, γνώση, δύναμη και ήθος, αλλά και νέοι αγωνιστές που στελεχώνουν τον συνδυασμό μας. Και επειδή οι δημότες Σιντικής γνωρίζουν να ξεχωρίζουν την αλήθεια από το ψέμα, είναι αυτοί που θα μας δώσουν τη νίκη και να είσαστε σίγουροι ότι στις 8 Οκτωβρίου το βράδυ, η επόμενη δημοτική αρχή θα είσαστε εσείς».

 

Στα εγκαίνια παρευρέθησαν, επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θεόδωρος Γεωργιάδης και Σωτήρης Κοτσαμπάς, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Σερρών Θεόδωρος Καμπούρης και ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Σιδηροκάστρου Δημήτρης Καπουκρανίδης.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *