Εκρίθηκαν οι προτάσεις Σερρών – Σιντικής για Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου

Θετικά αξιολογήθηκαν οι προτάσεις που κατέθεσαν οι Δήμοι Σερρών και Σιντικής στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα και  Επιχειρηματικότητα για τη δημιουργία Ανοικτών Κέντρων Εμπορίου, συνολικού προϋπολογισμού 3,6 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικότερα εγκρίθηκε η πρόταση του Δήμου Σερρών με προϋπολογισμό 1.822.000, όπως και η πρόταση του Δήμου Σιντικής με προϋπολογισμό  1.750.800, ευρώ. Τα «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» στοχεύουν στην ενίσχυση και τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται σε εμπορικές περιοχές και ειδικότερα σε περιοχές που διαθέτουν σημαντικούς πολιτιστικούς πόρους και τουριστική δυναμική.

 

Ευχαριστίες από το ΕΒΕΣ

 

Τις ευχαριστίες του στον Υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθη Γιαννακίδη για την ένταξη των δύο πράξεων της Π.Ε. Σερρών στη δράση «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου»  εκφράζει με επιστολή του ο Πρόεδρος του ΕΒΕΣ Χρ.Μέγκλας, οποίος είχε ήδη αποστείλει σχετική επιστολή με αίτημα την ένταξή τους. «Η αρωγή και η στήριξή σας στάθηκε καταλυτική, με αποτέλεσμα 250 επιχειρήσεις του νομού μας να σταθούν ωφελούμενες από τη Δράση, σε συνδυασμό με όλα τα πολλαπλασιαστικά οφέλη για την τοπική οικονομία» υποστηρίζει μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο κ.Μέγκλας.

Θάλεια Καμπουρίδου

Πηγή : ΕΡΤ Σερρών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *