Εξαιρετική βραδιά με τον Σύλλογο Βλάχων Σιδηροκάστρου

 Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε και η χθεσινοβραδινή διοργάνωση του Συλλόγου Βλάχων Σιδηροκάστρου.

Πραγματικά ήταν μια εξαιρετική βραδιά, γεμάτη παραδοσιακούς …και όχι μόνο χορούς, η οποία άφησε σε όλους τους παριστάμενους τις καλύτερες εντυπώσεις. Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας για μία ακόμη φορά σε όλους για την παρουσία και την έμπρακτη συμμετοχή σας στις δράσεις του συλλόγου.

Χθες λοιπόν 4/5/2919 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χορού η οποία καθιερώθηκε το 1982 από το Διεθνες Συμβούλιο Χορού της UNESCO και εορτάζεται κάθε χρόνο στις 29 Απριλίου, ο σύλλογός μας διοργάνωσε γλέντι στο Σιδηρόκαστρο στην ταβέρνα «το ΓΕΦΥΡΙ».

Μαζί μας ήταν και ο Σύλλογος Φίλων Λατινοαμερικάνικης και Ελληνικής Κουλτούρας, «Los Mangaleros», οι οποίοι μας ταξίδεψαν με τους χορούς τους σε διαφορετικές χώρες με διαφορετική χορευτική κουλτούρα!

Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ, ευχόμενοι μια μελλοντική χορευτική συνάντηση!

Σκοπός μας ήταν να ενώσουμε όλους τους ασχολούμενους με αυτή την ύψιστη τέχνη και παρόρμηση της ανθρώπινης κατάστασης, που δεν είναι άλλη από το χορό, ο οποίος βεβαίως θεωρείται από πάρα πολλούς επιστήμονες, ως ο θεραπευτής της ψυχής. Ο χορός είναι…όπου η ανθρωπότητα μπορεί να συναντηθεί.

Για το Δ. Σ

Η πρόεδρος

 

Σύρμω Χαλίλη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *