– ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΡΟΥΣΟΒΙΤΗ 2023 –

Φίλοι και φίλες του συλλόγου!

?Με χαρά σας ανακοινώνουμε παρακάτω τις εορταστικές εκδηλώσεις του συλλόγου μας.

Πιο συγκεκριμένα:

?️1) Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου:

Στις 09:00 π.μ. συγκεντρωνομαστε στην πλατεία του χωριού και πηγαίνουμε όλοι και όλες μαζί για καθαρισμό και άνοιγμα μονοπατιών, είτε στη κοιλάδα που περνάει μέσα από το χωριό, είτε στις βάθρες Αχλαδοχωρίου (Καζάν γκιόλ).

?2) Σάββατο 30 Δεκεμβρίου:

Διοργανώνουμε την 5η μας πεζοπορία στην κοιλάδα του Κρουσοβίτη. Συγκεντρωνομαστε στην πλατεία του Αχλαδοχωρίου στις 08:30 π.μ. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στον ποταμό Κρουσοβίτη και περπατάμε ανάμεσα στα αιωνόβια πλατάνια του ποταμού και στα πέτρινα γεφύρια Ηπειρωτικής τεχνικής.

???3) Σάββατο 30 Δεκεμβρίου:

Το μεσημέρι, μετά τη πεζοπορία, μαζευόμαστε όλες και όλοι στην πλατεία του χωριού, όπου θα γίνει το πιο βουκολικό πάρτυ της χρονιάς. Ψήνουμε κρέατα, δοκιμάζουμε τσίπουρα και κρασιά του χωριού και χορεύουμε όσο αντέχουμε (θα ανάψουμε και φωτιές για το κρύο).

?4) Κυριακή 31 Δεκεμβρίου:

Παίρνουμε το τριγωνάκι μας, το όργανο μας, αλλά και την καλή μας τη διάθεση και μαζευόμαστε στην πλατεία του χωριού αυστηρά στις 16:30. Από εκεί ξαμολαμε στα στενά και στα  σοκάκια του χωριού και λέμε όλοι και όλες μαζί τα κάλαντα. Να έρθετε ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΌΛΟΙ.

?5) Τρίτη 2 Ιανουαρίου:

Θα πραγματοποιηθεί συνέλευση των κατοίκων της περιοχής με ανοιχτό πλαίσιο συζήτησης, ώστε να τεθούν διάφορα θέματα.

#χτίζουμε_γέφυρες

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *