Εργασίες συντήρησης στην επαρχιακή οδό Σιδηροκάστρου-Αχλαδοχωρίου

Παρεμβάσεις και συντηρήσεις στην επαρχιακή οδό Σιδηροκάστρου-Αχλαδοχωρίου θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα όπως ανακοίνωσε με δήλωσή του, στο Infonews24.gr, ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος,

ο οποίος την περασμένη Τρίτη βρέθηκε στην περιοχή και είχε συνάντηση με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων μαζί με κλιμάκιο της Π.Ε. Σερρών.

 

“Οι εργασίες ξεκινήσουν πολύ γρήγορα για να καλύψουμε το χαμένο χρόνο λόγο της πανδημίας. Θα γίνουν ασφαλτοστρώσεις, θα καθαριστούν τα ερείσματα, θα γίνουν τεχνικά έργα γιατί υπάρχουν πολλά σημεία που πέφτουν χώματα κάθε φορά που βρέχει. Θα γίνουν κάποιες μικρό παρεμβάσεις και τις τοπικές κοινότητες με βάση αιτήματα των τοπικών προέδρων (Φαιάς Πέτρας, Αχλαδοχωρίου, Καπνοφύτου και Καρυδοχωρίου). Σε κάθε περίπτωση θα γίνει ο γενικός καθαρισμός στους δρόμους και βεβαίως διαγραμμίσεις.”

 

Σε ότι αφορά τα γεφύρια θα πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις τονίζει ο κύριος Σπυρόπουλος καθώς τα περισσότερα είναι σε άθλια κατάσταση. “Δεν περιποιεί τιμή σε κανέναν μας η κατάσταση των γεφυριών” ανέφερε ο κύριος Σπυρόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *