Ερίζουν για το ενυδρείο Βυρώνειας-Τάτσιος: «Το έργο απεντάχθηκε»-Δομουχτσίδης: «Λες ψέματα»

Ανεβαίνει το αυτοδιοικητικό θερμόμετρο ενόψει των δημοτικών εκλογών και «χτυπάει» κόκκινο. Τις τελευταίες ημέρες ξέσπασε κόντρα μεταξύ του υποψήφιου δημάρχου Σιντικής και επικεφαλής της παράταξης «Νίκη της Σιντικής Γιώργου Τάτσιου με τον δήμαρχο Σιντικής Φώτη Δομουτχσίδη. Θέμα της κόντρας το Ενυδρείο της Βυρώνειας.

 

Ο κ. Τάτσιος με ανάρτησή του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ότι χάθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που προορίζονταν για την αναβάθμιση του ενυδρείου Βυρώνειας, χαρακτηρίζοντας τον κ. Δομουχτσίδη δήμαρχο των απεντάξεων και κάνει λόγο για αδιαφορία ή ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής.

 

Συγκεκριμένα σημειώνει: «…Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΑΠΕΝΤΑΞΕΩΝ. Τι κι αν ξεσηκώθηκαν οι πολίτες για το λουκέτο στο Δημοτικό Ενυδρείο Βυρώνειας;  Τι κι αν κάποιοι Βυρωνειώτες πίστεψαν ότι η αναβάθμιση του ενυδρείου έχει δρομολογηθεί;  Τι κι αν υπήρχαν διαβεβαιώσεις ότι το έργο θα γίνει; ΨΕΜΑΤΑ – ΨΕΜΑΤΑ – ΨΕΜΑΤΑ . Χάθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που προορίζονταν για την αναβάθμιση του ενυδρείου Βυρώνειας. Αδιαφορία ή ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής; Ίσως και τα δύο…Ο δήμαρχος των απεντάξεων βουλιάζει την Σιντική!.»

 

Απάντηση για το θέμα με δική του ανάρτηση έδωσε ο δήμαρχος Σιντικής, ο οποίος τονίζει ότι ο κ. Τάτσιος λέει ψέματα και πως δεν υπάρχει απένταξη του έργου. Μάλιστα, ο δήμαρχος δημοσίευσε και ένα έγγραφο της ΑΝΕΣΕΡ. «Πού την είδε την απένταξη του έργου?Εάν δεν το ήξερε … σπίτι του ΔΕΝ ΚΆΝΕΙ ΓΙΑ ΔΉΜΑΡΧΟΣ! Εάν το ήξερε….είναι ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΣ!» έγραψε ο δήμαρχος Σιντικής.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Δομουχτσίδη

«Πόσα ΨΕΜΑΤΑ μπορεί να πει κάποιος? Τους έχει ξεπεράσει όλους ο κ. Τατσιος. Το Ενυδρείο της ΒΥΡΏΝΕΙΑΣ έχει παράταση ΜΕΧΡΙ ΙΟΥΛΙΟ 2025!

Πού την είδε την απένταξη του έργου?

Εάν δεν το ήξερε … σπίτι του ΔΕΝ ΚΆΝΕΙ ΓΙΑ ΔΉΜΑΡΧΟΣ!

Εάν το ήξερε….είναι ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΣ!

Αυτά.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *