Έρχεται το «Βelles Historic Trail»- Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέου Πετριτσίου σε συνεργασία με την Π.Ε. Σερρών προκηρύσσουν την τέλεση της Αθλητικής Διοργάνωσης με την επωνυμία «Βelles Historic Trail».

 

Η Διοργάνωση περιλαμβάνει δύο αγώνες βουνού των 21,1 χλμ+1.050 μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς «Belles Historic Trail» και 8,1 χλμ+493 μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς «Sultanitsa Trail Run» που θα πραγματοποιηθούν στις Ν.Δ. πλαγιές της οροσειράς της Κερκίνης (Μπέλλες) στο βόρειο τμήμα των Σερρών.

 

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η προβολή του φυσικού και ιστορικού πλούτου του Μπέλλες, η ανάδειξη των παλαιών μονοπατιών που συνδέονται άρρηκτα με τις τοπικές κοινωνίες και βέβαια ο σεβασμός των ηθικών αξιών του «Ευ αγωνίζεσθαι» και της ευγενούς άμιλλας.

 

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022, με αφετηρία και τερματισμό το Νέο Πετρίτσι με ώρες εκκίνησης: 09:00 π.μ. για τον αγώνα 21,1 χλμ+1.050 μ. «Belles Historic Trail» και 09:30 π.μ. για τον αγώνα «Sultanitsa Trail Run».

 

Συγκεκριμένα:

Αγώνας Βουνού με την επωνυμία «Βelles Historic Trail» : 21,1 χλμ+1.050 μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς.

Αγώνας βουνού με την επωνυμία «Sultanitsa Trail Run» : 8,1 χλμ+493 μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς.

 

Αφού διαβάσετε τους όρους, το κόστος συμμετοχής, τα έπαθλα και λοιπές πληροφορίες για τον αγώνα, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή με την εγγραφή σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *