Εθελοντική αιμοδοσία στο Αχλάδοχώρι – Αφιερωμένη στον Πέτρο Κιοσσέ

Ημέρα αφιερωμένη παγκοσμίως στον εθελοντή αιμοδότη η 14η Ιουνίου κι εμείς, στο μικρό μας χωριό, στο ακριτικό Αχλαδοχώρι Σερρών, οργανώνουμε την καθιερωμένη αιμοδοσία για τη δική μας -μικρή και σπουδαία συνάμα- τράπεζα αίματος.

 

Ανάμικτα τα συναισθήματά μας αυτή τη φορά, χαρά για τη ευκαιρία να προσφέρουμε στο συνάνθρωπο, αλλά και απέραντη θλίψη για τον σπουδαίο άνθρωπο και αφοσιωμένο εθελοντή αιμοδότη Πέτρο Κιοσσέ, πρόεδρο της τράπεζας αίματος ΦΟΣ Σιδηροκάστρου, που έφυγε από τη ζωή απροσδόκητα σε ηλικία μόλις 55 ετών, τη Δευτέρα, μετά τη συμμετοχή του σε άλλη μια ακτιβιστική δράση, τον 2ο Παλλατίδειο ημιμαραθώνιο.

Δραστήριος και ενεργός πολίτης, δάσκαλος του εθελοντισμού, άτομο με χιούμορ και καλοσύνη, πάντα χαμογελαστός, παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας, θα μείνει για πάντα ζωντανός στη σκέψη και την καρδιά μας!

Ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη του η απόφασή μας να αφιερώσουμε στον φίλο μας Πέτρο την αιμοδοσία μας της 14ης Ιουνίου και να ευχηθούμε να έχει καλό Παράδεισο και στους δικούς του να τους δώσει ο Θεός δύναμη να αντιμετωπίσουν την απώλεια.

Τράπεζα αίματος Αχλαδοχωρίου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *