ΕΘΝΙΚΟΣ – ΧΡΥΣΟ 3-0 (ΚΥΠΕΛΛΟ)

Νίκη με 3-0 για τον ΕΘΝΙΚΟ επί του Χρυσού στον πρώτο ημιτελικό, καθώς υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι στην έδρα του Χρυσού. Πολύ δυνατό το παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να παίζουν, ανεξήγητα από την αρχή του παιχνιδιού, αντιαθλητικά με την ανοχή δυστυχώς των διαιτητών που τιμώρησαν απλά με κίτρινη κάρτα κάποια από τα πάρα πολλά αντιαθλητικά χτυπήματα των παικτών του Χρυσού. Τέσσερις ποδοσφαιριστές του ΕΘΝΙΚΟΥ τραυματίες ο απολογισμός του αγώνα. Τα γκολ για τον ΕΘΝΙΚΟ από τους :  ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στο 9′, ΔΗΜΗΤΡΑΝΟΠΟΥΛΟ στο 45′ και ΡΟΒΑ στο 84′.

Σύμφωνα με τις πρώτες εξετάσεις κάκωση μηνίσκου και ρήξη συνδέσμου (10-12 εβδομάδες εκτός) ο Δερμεντζής, κάκωση ρινικού οστού ο Χίτζιος, κάκωση κνήμης ο Δημητρανόπουλος και κάκωση ποδοκνημικής άρθρωσης ο Κολοκοτρώνης. Όλα αυτά σε ένα παιχνίδι κυπέλλου στο οποίο με βάση την συμπεριφορά των παικτών του Χρυσού από τύχη δεν υπήρξαν περισσότεροι τραυματισμοί.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ : (ΓΑΔΟΣ ΝΙΚΟΣ), ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ, ΠΑΣΧΑΛΟΥΔΗΣ, ΦΙΛΩΝ, ΣΑΧΠΑΤΖΙΔΗΣ Δ., ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗΣ, ΧΙΤΖΙΟΣ, ΣΑΧΠΑΤΖΙΔΗΣ Α., ΡΟΥΜΠΟΣ (46′ ΓΚΑ’Ι’ΤΑΤΖΗΣ), ΔΗΜΗΤΡΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΕΡΜΕΝΤΖΗΣ (17′ ΠΕΛΙΤΑΡΗΣ), ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ (72′ ΡΟΒΑΣ).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *