«Φάντασμα» το τρενάκι τουριστικών διαδρομών γύρω από την λίμνη Κερκίνη. Aγνωστοι γέμισαν με φυλλάδια τα Α. Πορρόια

Στο τρενάκι «φάντασμα» της Κερκίνης αναφέρονται  άγνωστοι που γέμισαν τα Α. Πορρόια με φυλλάδια. Το τρενάκι  που αγοράστηκε πριν από χρόνια, επί δημαρχίας Ιάκωβου Ιακωβίδη,  για τουριστικές διαδρομές  γύρω από την λίμνη Κερκίνη, αλλά ποτέ δεν λειτούργησε και σήμερα βρίσκεται παροπλισμένο σε αποθήκες στα Α. Πορρόια.

 

Ειρωνικά οι άγνωστοι συγγραφείς του κειμένου, ζητούν από τους δημότες να μην παρκάρουν τα οχήματα τους περιμετρικά της πλατείας όπου κινείται το τρενάκι.

Το σχετικό φυλλάδιο  είναι :

 

 

 

« Παρακαλούνται οι δημότες μας να μην αφήνουν τα οχήματα τους περιμετρικά της πλατείας όπου κινείτε το τρενάκι της απατεωνιάς και της αρπαχτής . Αξίας 150 χιλιάδων ευρώ.

Επείγει άμεση πρόσληψη ενός οδηγού και ενός εισπράκτορα, πληροφορίες εις τον αντιδήμαρχο μας.

Κύριοι …την επόμενη αγορά που θα κάνετε να είναι για το υποβρύχιο που έχουμε ανάγκη στη λίμνη Κερκίνη.

Παρακαλώ προσέξτε να μην γέρνει και να μην είναι ανοιχτής θαλάσσης.

Το τρενάκι θα σφυρίξει τρεις φορές .

Τσουφ- Τσουφ η απατεωνιά

Τσουφ-Τσουφ η αρπαχτή

 

Τσουφ-Τσουφ τα ψηφουδάκια»

 


Στο μεταξύ στο θέμα παρενέβη ο δημότης κ. Αντώνης Ηλιάδης, σχολιάζοντας το σχετικό κείμενο :

«Δεν ξέρω ούτε ποιος είναι ο συγγραφέας, ούτε πότε γράφτηκε… αυτό όμως που ξέρω καλά είναι πως τα ευρώ έπεσαν για την αγορά του… και αυτό για πολλούς λόγους – που λίγοι πρέπει να ξέρουν – και που εμείς οι πολλοί δε θα μάθουμε ποτέ, είναι ακόμα παρκαρισμένο…αν είναι θέμα διαδρομής, ας την αλλάξουν, αν είναι θέμα “πολιτικού δάχτυλου”, ας τον στείλουν στο διάολο, αν είναι θέμα ανικανότητας, ας πάνε σπίτι τους…με αυτά τα χρήματα θα μπορούσε να γίνει έργο πνοής στον τόπο μας… κι εμείς… ούτε έργο κάναμε μα κι το τρενάκι το έχουμε παρκαρισμένο…ακούει κανείς??? ή παίζεται εκλογές άλλη μία φορά???

 

 »  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *