Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο φεστιβάλ παιδικών χορευτικών τμημάτων

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο φεστιβάλ παιδικών χορευτικών τμημάτων που διοργάνωσε ο σύλλογός μας με τη βοήθεια της Αθλητικής Πολιτιστικής Δράσης Σιντικής “Α.ΠΟ.ΔΡΑ.ΣΙ”

το Σάββατο 9/5/2015 στο Σιδηρόκαστρο, και που έλαβε χώρα στο κλειστό γυμναστήριο (αντί του ανοιχτού χώρου στο θέατρο της νησίδας του ποταμού Κρουσοβίτη, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί) λόγω των προβλεπόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών.

 

Πλήθος κοινού, όχι μόνο από την πόλη μας αλλά και από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σιντικής, καθώς και από την πόλη των Σερρών, παρακολούθησε την εκδήλωση που κατά γενική ομολογία όλων ήταν άρτια οργανωμένη, παρόλη την αναστάτωση που δημιουργήθηκε με την αλλαγή του χώρου την τελευταία στιγμή.

 

Στο εν λόγω φεστιβάλ συμμετείχαν: δύο από τα τμήματα του συλλόγου μας, η Αδελφότητα Μικρασιατών Ν.Σερρών “Άγιος Πολύκαρπος”, ο σύλλογος Δραβήσκου Σερρών, ο σύλλογος Περιβολακίου του Δήμου Λαγκαδά  και ο σύλλογος Ακροβουνίου Ελευθερούπολης του Ν. Καβάλας.

 

Την έναρξη έκανε η πρόεδρος κ. Σύρμω Χαλίλη δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην εκδήλωση λέγοντας ότι: η βραδιά είναι αφιερωμένη στη γιορτή των παιδιών, στη γιορτή των νιάτων, στη γιορτή αυτών, που θα πάρουν τα ηνία της παράδοσης από εμάς τους μεγαλύτερους και θα συνεχίσουν τη διατήρησή της, ευελπιστώντας το παιδικό φεστιβάλ να γίνει θεσμός στην πόλη του Σιδηροκάστρου.

 

Θερμές ευχαριστίες αποδίδουμε…

 

…Στα μικρά-μικρά, αλλά και λίγο πιο μεγάλα παιδικά χαμογελαστά και αυθόρμητα προσωπάκια όλων των πολιτιστικών συλλόγων μέσω των προέδρων τους, που με χαρά αποδέχθηκαν την πρόσκλησή μας και βεβαίως στους χοροδιδασκάλους για την άψογη παρουσίαση της δουλειάς τους.

 

…Σε όλο αυτό το μεγαλείο, βασικό μερίδιο στην επιτυχία έχουν οι εθελοντές… η ομάδα εθελοντών του συλλόγου μας, τους οποίους ευχαριστούμε έναν έναν ξεχωριστά! Κούρτογλου Νίκο, Καραντωνίου Χριστίνα, Καραντωνίου Ελένη, Αλελή Ζωή, Αποστολίδου Αριστέα, Καζινέρη Δημήτρη, Καραντωνίου Σπύρο, Γκιούρα Εύη.

 

…Επίσης ευχαριστίες αρμόζουν…

 

…στην ομάδα εθελοντών κατασκευής του σκηνικού…..Βελίκη Μαρία, Μπάτζιου-Παρίση Στέλλα, Παρίση Καίτη, Στεργίου Λίτσα, Χαλίλη Σύρμω και βεβαίως την κ. Ράμναλη Άννα που είχε την όλη επιμέλεια του σκηνικού.

 

…Τους μουσικούς: Βελίκη Πέτρο, Κούκο Σπύρο, Μουντουλάρη Βασίλη & Βελίκη Αντώνη

 

…Τους παρουσιαστές του προγράμματος… Μπάτζιο Στέλιο και Λεβέντη Κατερίνα

 

Την ομάδα που τραγούδησε τα Μικρασιάτικα τραγούδια: Καρτάλη Αγλαΐα, Τιτόκη Ευαγγελία, Στεργίου Λίτσα, Λεπηνιώτη Χρύσα, Χαλίλη Σύρμω.

 

Τους γονείς και συγγενείς των μικρών παιδιών, τους φίλους μας τα μέλη μας και γενικά τους λάτρεις της παράδοσης που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση τιμώντας μας με την παρουσία τους.

 

Οφείλουμε θερμές ευχαριστίες στον προεδρο της Α.ΠΟ.ΔΡΑ.ΣΙ κ. Άρη Παπαδόπουλο για τη σημαντικότατη υποστήριξη & αμέριστη συμπαράσταση ακόμη και αρκετές μέρες πριν την έναρξη του φεστιβάλ και βεβαίως για την παρουσία του καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης!

 

Επίσης:

 

Τον κ. Μάκη & Τάσο Λεοντιάδη για την ηχητική υποστήριξη,

 

Την κ. Αποστολίδου Κατερίνα που με τη μοναδικά επαγγελματική βίντεο λήψη θα μας παρουσιάσει σε λίγες μέρες το αποτέλεσμα της εκδήλωσης που είδατε

 

Τον δημοσιογράφο κ. Λεωνίδα Κασάπη για την διάθεση πλήθους φωτογραφιών στο διαδίκτυο….κάποιες από αυτές παραθέτουμε.

 

Τους χορηγούς μας που φιγουράρουν στο κάτω μέρος της αφίσας μας και ιδιαίτερα την κ. Άννα Μαζνέικου & Κώστα Σκερλετίδη

 

ΚΑΙ φυσικά δε μπορούμε να λησμονήσουμε  αυτόν που είχε την ιδέα-τον εμπνευστή, σχεδιαστή και ψυχή της διοργάνωσης το πολυτάλαντο, χοροδιδάσκαλό μας τον κ. Αθανάσιο Κασελούρη!

 

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους μας και συνεχίζουμε με άλλες εκδηλώσεις, ανταμώματα, γλέντια και φυσικά του χρόνου στο 2ο φεστιβάλ παιδικών χορευτικών τμημάτων.

 

Αθανάσιος Κασελούρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *