Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων στο Καρυδοχώρι Σιντικής στις 7 Νοεμβρίου

Για 12η χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρυδοχωρίου ο «Άγιος Αθανάσιος» διοργανώνει Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων, με τον Δήμο Σιντικής να στηρίζει εμπράκτως την όλη προσπάθεια, κάτι που αποδεικνύεται και από την απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Σιντικής στη συνεδρίαση της 13ης Οκτώβρη 2021. Συγκεκριμένα, μετά από σχετικό αίτημα του Συλλόγου, αποφασίστηκε ο Δήμος Σιντικής να στηρίξει οικονομικά το Φεστιβάλ, το οποίο θα αποτελέσει συνδιοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρυδοχωρίου και της «Α.ΠΟ.ΔΡΑ.ΣΙ.» του Δήμου Σιντικής.

 

Το Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων, σύμφωνα και με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρυδοχωρίου ο «Άγιος Αθανάσιος» Κωνσταντίνο Νικολαΐδη, αποτελεί θεσμό για τον Δήμο Σιντικής και έχει ως σκοπό να αναδείξει το φυσικό κάλλος του ορεινού όγκου όπου βρίσκονται το Καρυδοχώρι, το Αχλαδοχώρι, το Καπνόφυτο και η Φαιά Πέτρα, προωθώντας παράλληλα τα προϊόντα της περιοχής.

 

Το Φεστιβάλ θα διοργανωθεί την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 στον προαύλιο χώρο του σχολείου στο Καρυδοχώρι με τους επισκέπτες να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές της περιοχής, αλλά και να απολαύσουν δωρεάν τα τοπικά προϊόντα, διασκεδάζοντας υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *