Γ.Σ. Εθνικός Σιδηροκάστρου : Ανάσα ελπίδας

Πνοή ελπίδας για την ομάδα της καρδιάς μας, τον Εθνικό Σιδηροκάστρου, μετά τις τελευταίες, δύσκολες, καταστάσεις που έπρεπε να αντιμετωπίσει (παραίτηση Προέδρου και Προπονητή).

Βρεθήκαμε μια ομάδα ανθρώπων που νοιαζόμαστε και θέλουμε να την ξαναδούμε να πρωταγωνιστεί με την παλιά αίγλη που της αρμόζει… και, έτσι, αποφασίσαμε να βοηθήσουμε ο καθένας από το δικό του μετερίζι. Άλλωστε, πώς μπορούμε να σβήσουμε μια ιστορία από το 1928; Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας είναι η σημερινή ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΜΙΛΤΟΥ ΔΟΥΛΓΕΡΗ, ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΩΝ “ΜΠΛΕ”! Χαμόγελα αισιοδοξίας, λοιπόν, για όλους μας, αφού η κινητοποίησή μας, με τη συμβολή μεγάλης μερίδας φιλάθλων του ΕΘΝΙΚΟΥ, βρίσκει εύφορο έδαφος και απρόσμενα θετική διάθεση για την πλήρη ανανέωσή του.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα βρίσκονται στη διάθεσή σας τα ημερολόγια της ομάδας, όπου όλοι σας μπορείτε να προμηθευτείτε για να την ενισχύσετε, ενώ προγραμματίζεται μία μεγάλη εκδήλωση τις ημέρες των Χριστουγέννων, που όμοιά της έχουμε χρόνια να ζήσουμε!

Όσοι αναλάβαμε την πρωτοβουλία να συστήσουμε μία άτυπη Διοίκηση, έως ότου ανακάμψει ηθικά και οικονομικά η ομάδα μας, ευχαριστούμε όλους εσάς που από την πρώτη στιγμή είστε ουσιαστικά δίπλα στον ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ και παρακαλούμε και τους υπόλοιπους για περαιτέρω ενίσχυσή του.

Ακόμη και ένα απλό εισιτήριο αποτελεί σημαντική οικονομική βοήθεια…

Σκεφτείτε, όμως, και την ψυχική ανάταση των παικτών όταν αντικρίσουν γεμάτες τις κερκίδες…

Ας γίνουμε όλοι ο 12ος “παίκτης” του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ… Ας ξεκινήσουμε την ερχόμενη Κυριακή, 22/10, και ώρα 16.00΄ στην έδρα μας με το Μεγαλοχώρι!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *