Γιατί ο Δήμος Σιντικής δεν συμμετείχε ως συνδιοργανωτής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας

Με αφορμή τα ερωτήματα που τέθηκαν από Δημότες του Δήμου Σιντικής αναφορικά με τους ποδηλατικούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στο Νέο Πετρίτσι και για την αποφυγή μη αληθών ειδήσεων, από τον Δήμο Σιντικής διευκρινίζονται τα εξής:

 

▪ Από τον Δήμο Σιντικής ζητήθηκε να δοθεί η έγκριση για τη διεξαγωγή των αγώνων, όπως και φυσικά έγινε χωρίς δεύτερη σκέψη!

 

▪ Ουδέποτε ζητήθηκε από τον Δήμο Σιντικής να συμμετέχει ως συνδιοργανωτής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας ή έστω οι αγώνες να τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου, κάτι που εννοείται πως θα δεχόταν ο Δήμος Σιντικής, όπως άλλωστε έχει κάνει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν και σε άλλες αθλητικές διοργανώσεις. Να θυμίσουμε ότι στο παρελθόν στον Δήμο Σιντικής έχουν διοργανωθεί μέχρι και διεθνείς αγώνες, όπως για παράδειγμα τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Μπάντμιντον ή το 5o Διεθνές Τουρνουά Μπάντμιντον, το οποίο μάλιστα ήταν συνδιοργάνωση του Δήμου Σιντικής με την Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Σωματείων Αντιπτέρισης.

 

▪ Ζητήθηκε από τη «Σιντική ΔΑΕ» του Δήμου Σιντικής και όχι από τον Δήμο Σιντικής η παραχώρηση 16 δωματίων για τη φιλοξενία ομάδων. Το Διοικητικό Συμβούλιο της «Σιντική ΔΑΕ», με στόχο την τουριστική προώθηση του Δήμου Σιντικής, αν και πρόκειται για μία περίοδο όπου η επισκεψιμότητα στα Ιαματικά Λουτρά και οι κρατήσεις δωματίων κυμαίνονται σε υψηλά επίπεδα, αποφάσισε να προσφέρει μία σημαντική έκπτωση στο τίμημα ενοικίασης των δωματίων για τη διαμονή των συμμετεχόντων στους αγώνες, όπως και έγινε.

 

«Αυτή είναι ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, η οποία πρέπει να λέγεται προκειμένου να μην παραπληροφορούνται οι δημότες!» καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Σιντικής.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *