Γιώργος Χίτζιος : «Άρον, άρον, σταύρωσον αυτήν»

Άρον, άρον, σταύρωσον αυτήν,

 

 

Αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό συμβούλιο του Δ. Σιντικής στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο της 21ης Ιουνίου με μόνο θέμα την συμφωνία Κοτζιά-Ζάεφ για το Σκοπιανό να την κρίνει ως ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ από την ημέρα εκείνη στον Δήμο μας!

 

Για ποια το αποφάσισε;

 

Για την υφυπουργό Εσωτερικών (με αρμοδιότητα την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-Θράκη), ΣΕΡΡΑΙΑ βουλευτή,Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά

.

Να την σταυρώσουμε λοιπόν γιατί:

 

-Σε κάθε ευκαιρία ΔΙΑΤΡΑΝΩΝΕΙ την άποψη πως Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ,(τελευταία φορά και με τον ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ τρόπο στην ομιλία της στην βουλή κατά την διάρκεια της συζήτησης επί της πρότασης δυσπιστίας της Ν.Δ)

(Η 3ΗΜΕΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ,ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ).

 

– Σε κάθε ευκαιρία ΔΙΑΤΡΑΝΩΝΕΙ πως όταν και εάν φτάσει προς κύρωση στην βουλή η συμφωνία αυτή, θα την ΚΑΤΑΨΗΦΗΣΕΙ.

Η συμφωνία Κοτζιά-Ζάεφ το αναφέρει ΡΗΤΑ (σε δύο μάλιστα άρθρα της,1 και 20),πως η συμφωνία αυτή θα καταστεί εφαρμόσιμη στο ΣΥΝΟΛΟ της, ΜΟΝΟ όταν κυρωθεί και από τα δύο κοινοβούλια. Επίσης, το επιβεβαιώνουν όλα τα πρόσωπα που άμεσα εμπλέκονται σε αυτή (Σκοπιανή κυβέρνηση, Ελληνική κυβέρνηση, ο Ο.Η.Ε. τα όργανα της Ε.Ε.,ο γ.γ του ΝΑΤΟ), και σήμερα και η ολομέλεια των δικηγορικών συλλόγων της χώρας που συμβαδίζει με την πρόταση των ΑΝ.ΕΛΛ για υπερψήφιση της συμφωνίας με ψήφους 180 βουλευτών.

 

-Αυτή και οι υπόλοιποι βουλευτές των ΑΝ.ΕΛΛ. στέκονται ως ανάχωμα στην προθυμία του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων πρόθυμων ,(βλ. δηλώσεις βουλευτών του ποταμιού και του αρχηγού του καθώς και την τοποθέτηση επί του θέματος μερίδας των βουλευτών που δεν ανήκουν σε κάποιο κόμμα),να ψηφίσουν υπέρ της συμφωνίας.

 

-Αυτή, με το πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ που διαχειρίζεται το υφυπουργείο στο οποίο προΐσταται, ενίσχυσε το Δήμο μας το 2017,( ΔΕΝ υπήρχε θέμα Σκοπίων), με ποσό 100.000 ευρώ για έργα από την Καστανούσα έως το Βαμβακόφυτο. Μπορεί ο καθένας να το διασταυρώσει μέσω διαύγειας πληκτρολογώντας ΣΑΕ 039,έργο 2014ΣΕ03900000. Για το 2018 προσπαθεί να πετύχει το ίδιο και ακόμη παραπάνω παρ όλη την σκληρή δημοσιονομική πολιτική της κυβέρνησης

.

-Σε προβλήματα συνδημοτών,(ιδιωτών και φορέων,) στάθηκε στο πλάι τους χωρίς ΠΟΤΕ να τους ρωτήσει τι ψηφίζουν,(δεν θα επεκταθώ παραπάνω, αυτοί ξέρουν).

 

ΟΧΙ κύριοι του Δ.Σ. του Δήμου Σιντικής, ΔΕΝ τους βάζουμε ΟΛΟΥΣ στο ίδιο τσουβάλι!

 

Δημότης Δ. Σιντικής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *