Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΣΙ για το κρούσμα κορωνοϊού

Μετά την επιβεβαίωση κρούσματος κορονοϊού στο Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Σιντικής, η ΔΕΥΑ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Σιντικής, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, όπως πορεύτηκε από την αρχή αυτής της υγειονομικής κρίσης, ενημερώνει ότι υπάλληλός της βρέθηκε θετικός στον COVID-19, μετά από τεστ στο οποίο υπεβλήθη σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο.

Από την πρώτη στιγμή που περιήλθε σε γνώση της επιχείρησης , η Δ.Ε.Υ.Α.ΣΙ., αφού ήρθε σε επαφή με το Νομίατρο κο Αναστάσιο Αναστασιάδη και τον Ε.Ο.Δ.Υ., προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ασφάλεια των υπαλλήλων και των συμπολιτών.

Ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη διαχείριση των κρουσμάτων COVID-19 έχει ήδη προβεί σε απολύμανση των γραφείων της σε Ροδόπολη και Σιδηρόκαστρο, καθώς και στους υπόλοιπους χώρους όλων των εγκαταστάσεων που διαθέτει.

Όλοι οι εργαζόμενοι της επιχείρησης θα υποβληθούν σε διαγνωστικούς ελέγχους από την Κινητή Μονάδα του Ε.Ο.Δ.Υ. στις 14.00 σήμερα.

Το επιβεβαιωμένο κρούσμα ακολουθώντας όλες τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Η Δ.Ε.Υ.Α.ΣΙ. συνεχίζει να τηρεί όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας και καλεί τους δημότες να κάνουν το ίδιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *