Η Στ. Αργυροπούλου νέα Πρόεδρος του Ν.Π. «Πρόνοια & Αγωγή» του Δήμου Σιντικής

Με εισήγηση του Δημάρχου Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη και την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, νέα Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Πρόνοια & Αγωγή» του Δήμου Σιντικής αναλαμβάνει η Δημοτική Σύμβουλος Σταυρούλα Αργυροπούλου.

 

Στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης, ευχαρίστησε την απερχόμενη Διοίκηση για το σπουδαίο έργο που άφησε ως παρακαταθήκη και ευχήθηκε στη νέα Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π. «Πρόνοια & Αγωγή» του Δήμου Σιντικής καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν, σημειώνοντας ότι θα έχουν όλο το Δημοτικό Συμβούλιο ως συμπαραστάτες.

 

Από την πλευρά της η κ. Αργυροπούλου τόνισε:

«Ευχαριστώ τον Δήμαρχο για την τιμή και την εμπιστοσύνη που δείχνει προς το πρόσωπό μου, αναθέτοντάς μου αυτόν τον τόσο σημαντικό ρόλο, όπως θέλω να ευχαριστήσω και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους. Είναι ένας ευαίσθητος τομέας, τον οποίο θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να υπηρετήσω, όπως με επιτυχία έκανε και η προηγούμενη διοίκησή του, με απώτερο σκοπό την εξυπηρέτηση των δημοτών μας».

 

Καλή επιτυχία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο ευχήθηκαν και άλλα μέλη της Συμπολίτευσης και της Αντιπολίτευσης, αλλά και ευχαριστίες στην απερχόμενη Διοίκηση για τη παραγωγική θητεία της στο Ν.Π. «Πρόνοια & Αγωγή».

 

Μετά και την αποδοχή των παραιτήσεων των απερχόμενων μελών, προτάθηκαν και θα συμμετέχουν επίσης στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και η κυρία Τσιντσάρη, ως Αντιπρόεδρος, αλλά και οι κυρίες Λαζίδου και Μάρκου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *