Κ. Μπούμπας: «Αρνητικές οι επιπτώσεις στους κατοίκους από το κλείσιμο της τράπεζας Πειραιώς στη Ροδόπολη»

Ερώτηση για το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος Τράπεζας Πειραιώς στη Ροδόπολη, κατέθεσε προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης, ο Βουλευτής Σερρών της «Ελληνικής Λύσης» Κώστας Μπούμπας.

 

Στο πλήρες κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

«Κύριοι, κύριοι Υπουργοί,

Όπως πληροφορούμαστε , στον Δήμο Σιντικής η Τράπεζα Πειραιώς προτίθεται να κλείσει το υποκατάστημα της στην Ροδόπολη. Η Τράπεζα Πειραιώς αποτελεί καθολικό διάδοχο της Α.Τ.Ε. και διαθέτει την πλειοψηφία των τραπεζικών λογαριασμών των συνταξιούχων αγροτών δεδομένου ότι η περιοχή της Σιντικής είναι ως επί το πλείστον αγροκτηνοτροφική. Λόγω της προχωρημένης ηλικίας των πελατών της Τράπεζας και λόγω της συγκεκριμένης ιδιάζουσας σύνθεσης του πληθυσμού, η χρήση των ηλεκτρονικών τραπεζικών μέσων ( e – banking, ATM) καθίσταται εξαιρετικά δύσκολη και αδύνατη με αποτέλεσμα να χρειάζεται η αυτοπρόσωπη παρουσία.

Συνεπώς η οικονομική και εμπορική δραστηριότητα της περιοχής της Ροδόπολης ( Δημοτική Ενότητα Κερκίνης) στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στο συγκεκριμένο κατάστημα και ένα ενδεχόμενο κλείσιμο του θα είχες δυσμενείς συνέπειες για την οικονομική λειτουργία της περιοχής και για το εξυπηρετούμενο πελατολόγιο.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω

Ερωτώνται οι κ . Υπουργοί:

Προτίθεστε να μεριμνήσετε για την επανεξέταση του ως άνω ζητήματος έτσι ώστε να μην κλείσει το παραπάνω υποκατάστημα της Τράπεζας στην περιοχής της Ροδόπολης διότι σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρχουν τεράστιες αρνητικές επιπτώσεις στην καθημερινή ζωή της πλειοψηφίας των κατοίκων;».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *