Κ. Μαυροφρύδης: «Θα δοθεί λύση άμεσα στο θέμα με τα απορρίμματα στο στρατόπεδο Ροδόπολης»

Ενημερωμένος για την κατάσταση που υπάρχει εντός και εκτός του χώρου του πρώην στρατοπέδου «Βασιλειάδη» στη Ροδόπολη δηλώνει στο Infonews24, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα καθαριότητας Κυριάκος Μαυροφρύδης. Ο κ. Μαυροφρύδης στη γραπτή δήλωση που μας απέστειλε τονίζει μεταξύ άλλων ότι «θα δοθεί λύση άμεσα», σημειώνοντας παράλληλα ότι «οι τοπικοί αντιδήμαρχοι όπου είναι ο τομέας ευθύνης του σε συνεργασία με εντεταλμένο ή άλλους αντιδημάρχους θα πρέπει να προσπαθούν για το καλύτερο των δημοτών».

 

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του κ. Μαυροφρύδη

 

«Πρόσφατα ορίστηκα ως εντεταλμένος σύμβουλος καθαριότητας/κοιμητηρίων. Έχω ενημερωθεί για το θέμα και την κατάσταση. Θα δοθεί λύση άμεσα! Οι τοπικοί αντιδήμαρχοι όπου είναι και ο τομέας ευθύνης τους σε συνεργασία με τους εντεταλμένους ή άλλους αντιδημάρχους ή συμβούλους θα πρέπει να προσπαθούν για το καλύτερο των δημοτών μας.

 

Κλείνοντας, θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα. Τα απορρίμματα στους κάδους πρέπει να τα εναποθέτουμε σε σακούλες και να τις κλείνουμε. Δεν πετάμε άλλα υλικά μέσα στους κάδους απορριμμάτων.

 

Σε μέρη που έχουν τοποθετηθεί κάδοι ογκωδών υλικών δεν πετάμε περιμετρικά για διάφορος λόγους.

 

Μπορούμε όλοι μας να βάλουμε ένα λιθαράκι για ένα καλύτερο αύριο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *