Καταγγελία πολίτη για την έλλειψη φωτισμού στον κόμβο του Ν. Πετριτσίου

Είμαι κάτοικος του Ν. Πετριτσίου του Δήμου Σιντικής. Από τις 25/01/2016 έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση των κολώνων φωτισμού στον ισόπεδο κόμβο Ν. Πετριτσιου, στην είσοδο από Σιδηρόκαστρο, λόγο κλοπής των καλωδίων. Η έλλειψη φωτισμού δυσχεραίνει την κίνηση των οχημάτων που εισέρχονται στον κόμβο, πέραν όμως τούτου του γεγονότος, έχει προκληθεί σοβαρότατο πρόβλημα στην καθημερινότητα μου. Ο φωτισμός, ο όποιος διακόπηκε ήταν η μοναδική πηγή φωτισμού στην περιοχή μου και στον δρόμο μπροστά από  την οικία μου. Η πιο κοντινή πηγή φωτισμού εδώ και 7 μήνες βρίσκεται σε απόσταση 250 μέτρων από την οικία μου, ενώ παράλληλα το κοντινότερο σπίτι από εμένα βρίσκεται σε απόσταση 350 μέτρων. Η οικία μου, όπως αντιλαμβάνεται κανείς, βρίσκεται στο απόλυτο σκοτάδι τη νύχτα. Η αποκατάσταση της βλάβης είναι μείζονος σημασίας για μένα και την οικογένεια μου.

              Από την πρώτη στιγμή ενημέρωσα τους αρμοδίους στο Δήμο Σιτικής για την βλάβη και άρχισα να παρακολουθώ στενά τις ενέργειες αποκατάστασης της. Το αποτέλεσμα; Το καλώδιο που είναι απαραίτητο για την αποκατάσταση της βλάβης έχει αγοραστεί εδώ και τρεις μήνες και τα φώτα παραμένουν σβηστά. Γιατί ; Δεν μπορούν να αποφασίσουν πως θα προστατέψουν το καλώδιο από νέα κλοπή. Εδώ και 7 μήνες δεν έχουν αποφασίσει τι να κάνουν. Να σημειώσω δε, πως είναι η δεύτερη φορά που κλέβουν το καλώδιο στην συγκεκριμένη περιοχή, καθώς ούτε την προηγούμενη φορά είχαν λάβει μέτρα για να την αποτρέψουν.

             Κύριοι του Δήμου Σιντικής, κάθε εβδομάδα σας τηλεφωνώ και σας ρωτώ ποτέ θα αποκατασταθεί η βλάβη, τι κάνετε επιτέλους; Είστε ανεπαρκείς, αδιάφοροι και ψεύτες. Δεν σας ενδιαφέρει που ένας ολόκληρος κόμβος βρίσκεται στο σκοτάδι εδώ και μήνες, δεν σας απασχολεί διόλου που μια οικογένεια κλειδώνεται στο σπίτι της με το σούρουπο γιατί δεν βλέπει τίποτα πέρα από την πόρτα του σπιτιού της. Το μόνο που ξέρετε να κάνετε καλά είναι να ψεύδεστε ασυστόλως και να με διαβεβαιώνετε εδώ και 7 μήνες ” Μην ανησυχείς, θα γίνει, μην ανησυχείς θα το κάνουμε, !!” ΠΟΤΕ ;

Άραγε ακόμα και σήμερα που σας στηλιτεύω θα ντραπείτε καθόλου ;

Σκαρλάτου Λαμπρινή

 

κάτοικος Ν. Πετριτσίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *