Καταλύθηκε η Δημοκρατία στο Σιδηρόκαστρο – Να πάρουν θέση οι υποψήφιοι βουλευτές

Φαινόμενα κατάλυσης της Δημοκρατίας στο Σιδηρόκαστρο. Χθες το απόγευμα μέλη της Πρωτοβουλίας Πολιτών του Σιδηροκάστρου, μαζί με μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, ανάρτησαν ενα πανό , ” Η Λέσχη στον Δήμο και οχι στην Μητρόπολη”  στην κεντρική πλατεία, σε χώρο που εχει καθιερωθεί εδω και χρόνια να αναρτούνται πανό , συλλόγων , φορέων , κινητοποιήσεων , οπως για το Λατομείο του Αχλαδοχωρίου και την εκμετάλλευση χρυσού στο Χαρωπό.  Λίγα λεπτά μετά ήρθε η Αστυνομία, μετά απο καταγγελία γνωστού – αγνώστου, και ακολούθησε η αποκαθήλωση του συγκεκριμένου πανό και μόνο, καθώς στο ίδιο σημείο υπήρχε και άλλο. 

Η κινητοποίηση του δήμου, 10 η ωρα το βράδυ να βρίσκετε συνεργείο για να κατεβάσει πανό, ήταν πρωτοφανής. Ο δήμος δεν μας εχει συνηθίσει σε τέτοιες άμεσες κινητοποιήσεις του προσωπικού του. Στην προκειμένη περίπτωση επέδειξε ιδιαίτερο ζήλο. Άραγε για τί ;

Ποιος ηταν αυτός που κατήγγειλε μια καθ’  ολα Δημοκρατική πράξη ; Ανάρτηση πανό σε συγκεκριμένο σημείο του Σιδηροκάστρου, οπου αναρτούνται τα πανό φορέων και σύλλογων.  

Ποιος είναι αυτός που επιμένει να χωρίζει την τοπική κοινωνία ; Αντι να σταθεί πλαϊ της.

Ποιές πιέσεις και  απο ποιούς δέχτηκε ο δήμαρχος Σιντικής να κατεβάσει άρον – άρον το πανό ;

Οι πιέσεις αυτές είναι ποιό ισχυρές απο την κοινωνία ;

Τι λένε οι υποψήφιοι κυβερνητικοί  βουλευτές για αυτό που συμβαίνει στο Σιδηρόκαστρο. Αυτή την αναστάτωση που προκάλεσε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και η κυβέρνηση ;

Αρέσει στην κυβέρνηση , λίγες ημέρες πριν τις εκλογές που χώρισε μια τοπική κοινωνία στα δύο ;

Τι λένε οι υποψήφιοι βουλευτές των άλλων κομμάτων ;

Καλούμε τα πολιτικά κόμματα να πάρουν θέση για την κατάλυση της Δημοκρατίας στο Σιδηρόκαστρο.  

Καλούμε τον Δημοκρατικό κόσμο της Ελλάδας να βοηθήσει την μικρή κοινωνία του Σιδηροκάστρου απέναντι στον Μεσαίωνα. Για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!!!!! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *