Κατάθεση ψηφίσματος απο το ΕΠΑΛ για την συνέχιση της λειτουργίας της ειδικότητας Υπαλλήλου Τουριστικών Επιχειρήσεων

Τον Δήμαρχο Σιντικής, κ. Φώτη Δομουχτσίδη, επισκέφτηκε το 15μελές συμβούλιο μαθητών του ΕΠΑ.Λ. Σιδηροκάστρου στο Δημοτικό Μέγαρο Σιδηροκάστρου την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου συνοδεία καθηγητών και της Διευθύντριας του σχολείου.

 

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η κατάθεση ψηφίσματος διαμαρτυρίας για την κατάργηση του τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεωνκαι ζήτησαν από τον Δήμαρχο να συμβάλλει στις προσπάθειές τους για την επαναλειτουργία του.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι μια τέτοια κίνηση εκτός από απαράδεκτη, αντίκειται στη στρατηγική της τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής. Πρόσθεσε λέγοντας ότι η κατάργηση του εν λόγω τμήματος θα αυξήσει την ταλαιπωρία των σπουδαστών του καθώς θα αναγκαστούν να μετακινούνται στις Σέρρες. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι σπουδαστής από την Καστανούσα θα πρέπει να διανύσει 100 χλμ με επιστροφή για να μπορέσει να συνεχίσει τις σπουδές του.

Τους έδωσε την υπόσχεση ότι θα συμβάλει με κάθε μέσο και με ότι δυνάμεις διαθέτει για να φέρει το ψήφισμα στο Δημοτικό Συμβούλιο για λήψη απόφασης επί αυτού καθώς και να το προωθήσει στα ανώτατα κλιμάκια των πολιτευτών του τόπου.

Το 15μελές και οι καθηγητές ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την ένθερμη στήριξή του στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και αποχώρησαν με την σιγουριά ότι ο Δήμαρχος και κατ’ επέκταση ο Δήμος θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε τους προσπάθεια και θα βρίσκεται στο πλευρό τους δίνοντας λύση σε προβλήματα που ανακύπτουν και άπτονται των αρμοδιοτήτων του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *