Κατέθεσε ψηφοδέλτιο η ΕΝΩΣΙ για τις δημοτικές εκλογές

Κατέθεσε χθες το ψηφοδέλτιο της παράταξης “ΕΝΩ.ΣΙ Ενωμένη Σιντική” με επικεφαλής τον Ιωσήφ Παναγιωτίδη.  “Πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο αγώνα και νίκης που θα σημάνει μια νέα αρχή για τον τόπο μας, που τόσο έχει υποβαθμιστεί σε κάθε επίπεδο, τις τελευταίες δεκαετίες, ένα ψηφοδέλτιο με ανθρώπους που είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα στον αγώνα για την αναβάθμισή του” αναφέρει μεταξύ άλλων, ο κ. Παναγιωτίδης.

 

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Παναγιωτίδης αναφέρει τα παρακάτω:

 

“Ένα ψηφοδέλτιο μέσα στο οποίο συγκεντρωσαμε τους εκλεκτότερους συμπολίτες και συνδημότες μας, τους ανθρώπους που είναι έτοιμοι να αγωνιστούν και να παλέψουν για να λύσουν τα προβλήματα του τόπου μας και να βελτιώσουν τις ζωες όλων μας, ένα ψηφοδέλτιο με υποψήφιους που μπήκαν σε αυτόν τον αγώνα για να ΔΩΣΟΥΝ στους δημότες και όχι για να κερδίσουν αυτοί σε προσωπικό επίπεδο.

 

Ένα ψηφοδέλτιο αγώνα και νίκης που θα σημάνει μια νέα αρχή για τον τόπο μας, που τόσο έχει υποβαθμιστεί σε κάθε επίπεδο, τις τελευταίες δεκαετίες, ένα ψηφοδέλτιο με ανθρώπους που είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα στον αγώνα για την αναβάθμισή του.

 

Οι υποψήφιοι της ΕΝΩΣΙ – Ενωμένη Σιντική και εγώ προσωπικά, δεσμευόμαστε για αυτό: ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ στον τόπο και τους Δημότες τις ευκαιρίες που χάθηκαν, τις λύσεις που χρόνια τώρα αναζητούν και δεν τις βρίσκουν, την υποστήριξη σε κάθε τους προσπάθεια μέσω του Δήμου, την ποιότητα ζωής, την αξιοποίηση του τόπου τους, τη χαμένη τους τιμή και περηφάνια.

 

??Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ !!

??ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ !!!!

??ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΝΤΙΚΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΑΓΑΠΑΜΕ & ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ”

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *