Στερνό αντίο στο Νίκο Κουλιάλη, απο τους συναδέλφους του


 
Ως ελάχιστο δείγμα της ευγνωμοσύνης και της αναγνώρισης του έργου σου στην υπηρεσία μας η Εύφημος Μνεία που πραγματικά, σου αξίζει από εμάς τους συναδέρφους σου Νίκο.

Ίσως χωράει και αυτό δίπλα στα πολλά βραβεία για την πολιτιστική προσφορά σου. Ακούραστος και δημιουργικός ως χοροδιδάσκαλος για δεκαετίες, άφησες τη σφραγίδα σου στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας, τόσο μέσα από τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου ΜΟΛΟΒ , όσο και από την θητεία σου στην ΑΠΟΔΡΑΣΙ γοητευμένος πάντα από την ελληνική παράδοση. Ακόμα και το γραφείο σου ήταν ένα μικρό λαογραφικό μουσείο. Στο άκουσμα ότι ¨έφυγες¨ είπα ότι ήρθε η ώρα να ξεκουραστείς. Όμως πάντα έλεγες ότι ο χορός είναι τα πάντα, είναι η ζωή σου…. Το σώμα σου άρχισε να σε εγκαταλείπει αλλά η ψυχή σου ακόμα … χόρευε και έψαχνε να “φύγει”. Μάλλον «έφυγες», για να χορέψεις ξανά με την μελωδία των Αγγέλων και να διαδώσεις την λαϊκή παράδοση μας με την συνοδεία των ζουρνάδων.

Φέτος θα γιορτάσουν και εκεί ψηλά στον ουρανό τα ΜΠΑΜΠΟΥΓΕΡΑ και θα μάθουν παραδοσιακούς χορούς ( ΚΑΡΑ ΝΤΑ, ΤΟΥΡΚΑ ΝΕΒΙΑΣΤΑ, ΝΑΣΡΙΖΙΝΙ).

Καλό και ακούραστο χορευτικό παράδεισο Νικόλα

Ιωάννης Θ. Χατζόπουλος

Πολιτικός Μηχανικός ΠΕ

Προϊστάμενος Διεύθυνσης

Τεχνικών Υπηρεσιών

 

Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας Δήμου Σιντικής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *