Λήξη Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Σιδηροκάστρου


 Με την γιορτή λήξης έκλεισε και φέτος η Κατασκήνωση της Ι. Μητροπόλεως Σιδηροκάστρου…

 

Τέσσερις περιόδους περιελάμβανε ο κύκλος των θερινών Κατασκηνώσεων της Μητροπόλεως για κορίτσια Δημοτικού, Γυμνασίου – Λυκείου και αντίστοιχα για αγόρια Δημοτικού και Γυμνασίου – Λυκείου.

 

Περίπου 500 παιδιά πέρασαν όλο αυτό το διάστημα στην αγκαλιά της Κατασκήνωσης και είχαν την ευκαιρία να έλθουν κοντά σε νέους φίλους και να διδαχθούν Χριστό, Εκκλησία και Ελλάδα. Πλούσιο πρόγραμμα καθημερινά με παιχνίδι, τραγούδι, χορό, εκδρομές αλλά και εκμάθηση Βυζαντινής Μουσικής.

 

Η Γιορτή λήξης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Ιουλίου 2018 περιελάμβανε ένα μικρό δείγμα των όσων τα παιδιά διδάχτηκαν τις λίγες αλλά πολύ ουσιαστικές αυτές ημέρες που φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις των Κατασκηνώσεων.

 

Στην γιορτή το παρόν έδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος ο οποίος στο τέλος μίλησε πολύ συγκινητικά και ευχαρίστησε τα παιδιά και τους γονείς καθώς και τα στελέχη ομαδάρχες και ιδιαιτέρως τους Ιερείς που έχουν την επίβλεψη όλες αυτές τις ημέρες με πρώτο τον π. Ιωάννη Καλαϊτζή Γεν. Αρχιερατικό της Ι. Μητροπόλεως καθώς και τον π. Αλέξιο Καρυπίδη.

Όλοι μαζί έδωσαν ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι για να ξανά ζήσουν μέσα στην Αγάπη Του Χριστού και την αγκαλιά της τοπικής Εκκλησίας.

 

 

 

Πηγή: Romfea.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *