Με λαμπρότητα εορτάστηκαν οι Άγιοι Κωνσταντίνου και Ελένης στη Σιντική

Η περίλαμπρη εορτή των Ισαποστόλων Αγίου Κωνσταντίνου και Αγίας Ελένης εορτάστηκε με δέοντα τρόπο στον Δήμο Σιντικής! Οι ενορίες του Ακριτοχωρίου, της Λιβαδιάς και της Καστανούσας υποδέχθηκαν πλήθος Χριστιανών που κατέκλυσαν τις εκκλησίες και πανηγύρισαν την ημέρα δόξης των Μεγάλων Αγίων της Χριστιανοσύνης.

 

Χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Σιδηροκάστρου κ.κ Μακαρίου, σε πνεύμα εορταστικό, αφήνοντας μια διετία περιορισμών και καταπίεσης οι πιστοί γέμισαν τους ναούς και τις πλατείες που πραγματοποιήθηκε η λιτανεία της εικόνας.

 

Ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτιος Δομουχτσίδης παρευρέθηκε στο Ακριτοχώρι που ακολούθησε η εκδήλωση μνήμης για την Ποντιακή Θρησκευτική παράδοση πλαισιωμένος από τον Τοπικό Αντιδήμαρχο Δ.Ε Πετριτσίου Αντώνης Ζλατίντσης και τον Δημοτικό Σύμβουλο Λεωνιδας Νικολαου.

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κυριακος Μαυροφρυδης έδωσε το παρών στην Λιβαδιά, ενώ εκεί ήταν και ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «ΕΝΩΣΙ» Ιωσήφ Παναγιωτίδης με τον σύμβουλο τους Θεολόγος Λαζαρίδης.

 

Τέλος, στην Καστανούσα εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής ήταν η Πρόεδρος του Ν.Π. «Πρόνοια & Αγωγή» Σταυρουλα Αργυροπουλου που έχει και καταγωγή από Καστανούσα, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Ποιότητας Ζωής & Αθλητισμού Λεωνίδας Λεονάκης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Σταθης Ζαπριδης.

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *