Μήνυμα του Δημάρχου Σιντικής για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης δήλωσε τα εξής:

«Μία νέα σχολική χρονιά ξεκινά για τις μαθήτριες και τους μαθητές ολόκληρης της χώρας και δη του Δήμου Σιντικής, με ελπίδες, όνειρα και προσδοκίες.

 

Μια σχολική χρονιά όμως που και αυτή, δυστυχώς, ξεκινά υπό το καθεστώς της πανδημίας, η οποία συνεχίζει να ταλαιπωρεί ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Σκοπός όλων μας πρέπει να είναι τα σχολεία να παραμείνουν ανοιχτά.

 

Της πολιτείας, που είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία τους, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που στο μέρος που της αναλογεί, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για αυτό και φυσικά των εκπαιδευτικών και των παιδιών, η συμβολή των οποίων είναι καθοριστική.

 

Όσον αφορά τον Δήμο Σιντικής, η Δημοτική Αρχή προχώρησε το προηγούμενο διάστημα σε όσες παρεμβάσεις χρειάζονταν, ώστε να ξεκινήσει η σχολική χρονιά χωρίς προβλήματα.

 

Αγαπητά μου παιδιά, αντιλαμβάνομαι πόσο δύσκολες είναι οι συνθήκες μέσα στις οποίες καλείστε να λάβετε τα «φώτα της γνώσης». Ωστόσο, όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε, ώστε αυτή η σχολική χρονιά να σας βρει στα θρανία, μαζί με τους συμμαθητές σας και τους εκπαιδευτικούς σας. Κάτι που θέλουμε όλοι μας και κυρίως εσείς, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς σας.

 

Ως Δήμαρχος Σιντικής θέλω να ευχηθώ πρώτα από όλα υγεία στις μαθήτριες μας, τους μαθητές μας, αλλά και τους εκπαιδευτικούς, καθώς η προάσπισή της είναι αυτό που προέχει. Να έχετε μία καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, χωρίς προβλήματα».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *