«Μπαράζ» παρατάσεων για το έργο της δομής φιλοξενίας στο Κλειδί Σιντικής- Νέα παράταση από το Υπουργείο

«Μπαράζ» παρατάσεων δίνει το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου στον εργολάβο, για το έργο της εγκατάστασης προσωρινής δομής φιλοξενίας, στη θέση αγρόκτημα Κλειδιού του Δήμου Σιντικής.

 

Τον Ιανουάριο είχε ανακοινωθεί η χορήγηση παράτασης της συνολικής προθεσμίας περάτωσης του έργου «Εγκατάσταση προσωρινής δομής φιλοξενίας του άρθρου 8 του Ν.4375/2016 στη θέση αγρόκτημα Κλειδιού του Δήμου Σιντικής, Ν. Σερρών», έως τις 28 Φεβρουαρίου 2021.

 

Στα τέλη Φεβρουαρίου και συγκεκριμένα στις 26 Φεβρουαρίου, όμως, το Υπουργείο ανακοίνωσε την έγκριση της παράτασης, αυτή τη φορά, έως τις 15 Μαΐου 2021.

 

Μία μέρα πριν τη νέα παράταση, το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου ανακοίνωσε την έγκριση χορήγησης παράτασης της συνολικής προθεσμίας περάτωσης του έργου έως την 30η Ιουνίου 2021, ημέρα Τετάρτη, με το Υπουργείο να υποστηρίζει πως «η καθυστέρηση δεν οφείλεται σε αποκλειστική υπαιτιότητα της αναδόχου».

 

Τα ερωτηματικά είναι πολλά και κυρίως γιατί έχουν δοθεί τόσες παρατάσεις, για ένα έργο, μία δομή που λειτουργεί κανονικά, για περισσότερο από ένα χρόνο.

Πηγή :  infonews24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *