Νίκη της Σιντικής: Mε επιτυχία η εκδήλωση για την «ΣΙΝΤΙΚΗ…Ανάπτυξη και Δημογραφικό»

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 η πρώτη ανοικτή εκδήλωση του υποψήφιου Δημάρχου Σιντικής Γεωργίου Τάτσιου με θέμα «ΣΙΝΤΙΚΗ…Ανάπτυξη και Δημογραφικό». Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση των 700 και πλέον δημοτών που γέμισαν ασφυκτικά το κτήμα Γάλβα, γεγονός που αποδεικνύει το μεγάλο ενδιαφέρον των δημοτών για την υποψηφιότητα του κ.Γεωργίου Τάτσιου.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ιερείς, πρώην δήμαρχοι, εν ενεργεία και πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι και πρόεδροι Κοινοτήτων του Δήμου Σιντικής, ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Σιδηροκάστρου, η πρωταθλήτρια στίβου Ηλιάνα Τριανταφύλλου και πλήθος οικονομικών παραγόντων της ευρύτερης περιοχής.

 

 

Τον κ.Τάτσιο προλόγισαν ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών κ.Δημήτριος Καμπόσος (με βίντεο που απέστειλε – δεν παρευρέθηκε για λόγους υγείας) και ο καθηγητής Νομικής του ΑΠΘ και τ.Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας κ.Βενιαμίν Καρακωστάνογλου.

 

 

Στην ομιλία του ο κ.Τάτσιος επεσήμανε ότι επελέγη ο δύσκολος δρόμος της κοινωνικής ζύμωσης και της δημόσιας διαβούλευσης που θα οδηγήσει με βεβαιότητα στην βέλτιστη διοίκηση του Δήμου από τον λαό για τον λαό. Ανέλυσε την σχέση εξάρτησης του δημογραφικού προβλήματος με την ανάπτυξη, επικεντρώθηκε στους πυλώνες που θα φέρουν την πολυπόθητη ανάπτυξη στον Δήμο Σιντικής, παρουσίασε τα οικονομικά εργαλεία που απαιτούνται για την επίτευξή τους και απαρίθμησε τις πηγές από τις οποίες μπορούν να αντληθούν κεφάλαια για την υλοποίησή τους.

 

 

Τόνισε την ανάγκη για αλλαγή φιλοσοφίας στον τρόπο λειτουργίας της Δημοτικής Αρχής με επίκεντρο τον δημότη και τον σχεδιασμό κοινωνικών δομών. Μίλησε για αναδιάρθρωση του Δήμου και αποκάλυψε ορισμένες καίριες ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε να καταστεί λειτουργικός. Ανακοίνωσε την έναρξη του προγράμματος «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» και ζήτησε από τους δημότες Σιντικής να συμμετέχουν στις ομάδες εργασίας των τομέων που αφορούν στην ανάπτυξη και στην καθημερινότητα του Δήμου Σιντικής. Πρόκειται για μια δημοκρατική διαδικασία από «κάτω προς τα πάνω» που οι ίδιοι οι πολίτες θα εντοπίσουν τα προβλήματα, θα προτείνουν λύσεις και θα δρομολογήσουν την εφαρμογή τους.

 

 

Επίσης ανακοινώθηκε η έναρξη του προγράμματος «μέτρηση του δείκτη ποιότητας ζωής» του δημότη ως απαραίτητο εργαλείο της σύγχρονης διοίκησης, που συμβάλει στον εντοπισμό των προβλημάτων της καθημερινότητας και βοηθά στην επίλυσή τους.

 

 

Στο κλείσιμο της εκδήλωσης ο κ.Τάτσιος ανακοίνωσε ότι από εκείνη την στιγμή «η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ απέκτησε ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» ευχαριστώντας την επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης κ.Όλγα Φυταγκουρίδου για την συμπόρευση στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές του 2023.

 

Η εκδήλωση έκλεισε με την προτροπή ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ, ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *