Νομίατρος Σερρών: Αισιοδοξία για την πορεία της πανδημίας

«Σε 10-15 μέρες θα μειωθεί αισθητά τόσος ο αριθμός των νέων κρουσμάτων στην Π.Ε. Σερρών, όσο και των νοσηλευθέντων με covid-19 στο νοσοκομείο,» δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών, όσον αφορά στην εξέλιξη της πανδημίας ο Νομίατρος Σερρών Αναστάσιος Αναστασιάδης,εφιστώντας την προσοχή όλων για την τήρηση των μέτρων, απευθυνόμενος ιδιαίτερα στους διαμένοντες στην περιφέρεια, άλλα και σε όσους βρίσκονται σε εργασιακούς χώρους με αυξημένο αριθμό ατόμων.

 

    Στο μεταξύ, σταθερά στις πλέον επιδημιολογικά επιβαρυμένος περιοχές της χώρας συνεχίζει να βρίσκεται η Π.Ε. Σερρών. Κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από τον κορονοϊό του ΕΟΔΥ, ο αριθμός των νέων κρουσμάτων ανήλθε στα 95.

    Στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών μέχρι και σήμερα νωρίς το πρωί νοσηλεύονται 121 ασθενείς, στις 129 διαθέσιμες κλίνες covid, διασωληνωμένοι είναι έξι, εκ των οποίων οι τρεις έχουν διακομιστεί από το νοσοκομείο της Δράμας, ενώ τις τελευταίες ώρες σημειώθηκαν δύο θάνατοι. Σε καραντίνα βρίσκονται 15 νοσοκομειακοί γιατροί.

Θάλεια Καμπουρίδου

Πηγή : ΕΡΤ Σερρών 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *