Ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Σερρών στο πλευρό του ΚΕ.ΠΕ.Π. Σιδηροκάστρου

Ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Σερρών έπειτα από έναν πετυχημένο Ετήσιο Χορό, προχώρησε στην αγορά: πετσετών, φούτερ, παντελόνια, φανελάκια, κάλτσες, sudocrem, farin lacte, και σε διάφορα άλλα φαρμακευτικά είδη, για το “Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία Σερρών (πρώην ΚΕ.ΠΕ.Π. Σιδηροκάστρου)” . Η συγκίνηση των εργαζομένων όσο και η δική μας ήταν μεγάλη.

«Αντικρίσαμε ανθρώπους που αγωνίζονται καθημερινά και παλεύουν για τα απαραίτητα και για το χαμόγελο όλων των παιδιών. Ο σύλλογός μας προσπαθεί με κάθε του ενέργεια να στέκεται δίπλα στον συνάνθρωπο. Η αγορά των Σερρών μας βοηθά ανελλιπώς στους χορούς μας και στάθηκε δίπλα μας και στην αγορά όλων των πραγμάτων. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας βοήθησαν!!! Ελπίζουμε η κίνησή μας να παροτρύνει και άλλους όχι μόνο συλλόγους αλλά και σπιτικά να σταθούν δίπλα τους!!!

Καλά Χριστούγεννα με υγεία και πολλά χαμόγελα!!!» σημειώνουν με γραπτή δήλωσή τους, η πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Σερρών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *