Οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος να βοηθήσουν τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια στο Άγκιστρο Σερρών

Του

Ιωαννίδη Κωνσταντίνου (Κωστή)

 

Τα ξενοδοχεία στο Άγκιστρο Σερρών παραμένουν υποτίθεται ανοιχτά πάρα το πανελλαδικό lock down. Και ενώ δεν μπορούν να γίνουν μετακινήσεις από νομό σε νομό και ενώ όλα τα καταστήματα είναι κλειστά ο ΚΑΔ για τα ξενοδοχεία παραμένει ανοιχτός. Γιατί; Για μην έχουμε για μια ακόμα φορά καμία ουσιαστική οικονομική βοήθεια;

Οι ιαματικές πηγές είναι κλειστές ορθός δεν αντιλέγω. Γιατί δεν κλείνει και ο δικός μας ο ΚΑΔ και να αποζημιωθούμε; Οι γιορτές ήταν το 50% του τζίρου μας ποιος θα μας αποζημιώσει; Με τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τη περίοδο τον εορτών οι κρατήσεις μας θα είναι στο μηδέν!

 

Θα πρέπει να μας επιδοτήσουν τους περσινούς μας τζίρους τουλάχιστον στο 70% (είναι ένα μέτρο που εφαρμόζεται σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες) για να επιβιώσουμε το ίδιο πρέπει να γίνει και για τα εστιατόρια του Αγκίστρου τα οποία εξαρτώνται αποκλειστικά από την τουριστική κίνηση. Οι υποχρεώσεις μας τρέχουν όλες κανονικά!

 

Το Άγκιστρο έδωσε στο κυβερνών κόμμα ένα τεράστιο ποσοστό και σε όλους τους εκλεγμένους βουλευτές αρκετούς ψήφους.

 

Πρέπει να μας βοηθήσουν διότι δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια επιβίωσης του τουριστικού προορισμού Αγκίστρου που με τόσο κόπο δημιουργήθηκε.

 

Πρέπει η κυβέρνηση να βοηθήσει όλους τους τουριστικούς χειμερινούς προορισμούς. Οι περισσότερες επιχειρήσεις στους χειμερινούς προορισμούς είναι μικρομεσαίες με μικρούς τζίρους και είναι πολύ ευάλωτες. Δεν είμαστε στην Μύκονο ούτε στην Σαντορίνη δεν υπάρχουν αποθέματα οικονομικά για να καλύψουμε τις ζημίες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *