Ολγα Φυταγκουρίδου : Ψήφος κατά συνείδηση

Δημότισσες, Δημότες,

           

Καταρχήν θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλες και όλους σας που επιλέξατε να τιμήσετε με την ψήφο σας τους Νέους Ορίζοντες.

Από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου θα αποδείξουμε με την παρουσία μας πως αξίζουμε την εμπιστοσύνη σας.

Η παράταξή μας εξακολουθεί να ασκεί έντονη κριτική στην παρούσα δημοτική αρχή για τη χαμένη πενταετία που ολοκληρώνεται και πιστεύουμε πως η ψήφος σε μας ήταν μια συνειδητή αποδοκιμασία των πεπραγμένων αυτής της δημοτικής αρχής και μια επιδοκιμασία των προγραμματικών θέσεων του συνδυασμού μας. Επιπρόσθετα η παράταξή μας  διαφοροποιείται στο πρόγραμμα και στον τρόπο λειτουργίας και με τους άλλους συνδυασμούς. Συνεπώς στην εκλογική αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής, καλούμε τους συνδημότες μας που μας επέλεξαν και μας τίμησαν, να ψηφίσουν κατά συνείδηση και με γνώμονα το καλό του τόπου.

Δηλώνουμε δε, πως θα συνεχίσουμε να ακούμε, να καταγράφουμε και να εργαζόμαστε για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας και να μοχθούμε για την πρόοδο της Σιντικής στο πλευρό όλων των δημοτών για την τετραετία που ακολουθεί.

           

 

Όλγα Π. Φυταγκουρίδου

Επικεφαλής του Συνδυασμού

Νέοι Ορίζοντες για τη Σιντική

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *